Tokatçılara polis tokadı

Tokatçılara polis tokadı

DOLANDIRICILAR İÇİN KIRIKKALE´DE DE OPERASYON YAPILDI

DOLANDIRICILAR İÇİN KIRIKKALE´DE DE OPERASYON YAPILDI

Tokatçılara polis tokadı

Antalya´da hazırladıkları sahte evrakla başkalarına ait arsaların satışını yaptıkları öne sürülen 1´i kadın 6 kişi gözaltına alındı. Dolandırıcılığın boyutunun 2 milyon 250 bin lira olduğu ortaya çıktı.

2 MİLYON 250 BİN LİRALIK VURGUN

Almanya´dan Antalya´ya gelen M.Ç. ve M.K., Aksu ilçesindeki arsalarını satmak istedi. Tapu müdürlüğünde işlemlere başlayan M.Ç. ve M.K., arsalarının 2 ay önce bir müteahhitlik şirketine satıldığını öğrendi. M.Ç. ve M.K.´nin şikâyeti üzerine araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, satışın sahte evrakla gerçekleştiğini belirledi. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, yaklaşık 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından Antalya, Bursa, Kırıkkale ve Mudanya´da gerçekleştirdiği operasyonlarla R.U., U.U., A.Ç., S.A., H.Ç. ile Aksu Tapu Müdürlüğü´nde görevli kadın memur B.B´yi gözaltına aldı.

LÜKS REZİDANSTA OTUYORLARDI

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca ile av tüfeği, mavzer, çok sayıda mermi, 1 kilo 500 gram esrar ele geçirildi. Şüphelilerin, lüks rezidanslarda oturduğu belirlendi. Sahte kimlik ve tapular düzenleyerek daha önceden anlaştıkları memur B.B.´nin yardımıyla satışı gerçekleştirdiği ileri sürülen şüphelilerin bu şekilde 2 milyon 250 bin lira haksız kazanç elde ettiği kaydedildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

HABER MERKEZİ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama