Tokacı kaynana Gelin

Tokacı kaynana Gelin

Kapı kilitlerini saç tokasıyla açarak girdikleri 10 evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen tutuklu sanık 28 yaşındaki Oya Y. ile kayınvalidesi 54 yaşındaki Zekiye Y.`nin yargılanmasına devam edildi. Duruşmada, kayınvalide Zekiye Y.`nin de tutuklanmasına

Kırıkkale?den gittiler Zonguldak?ta çok sayıda hırsızlık suçundan tutuklandılar

KIRIKKALE DAR GELİNCE
Oya Y., Zekiye Y. ve akrabaları 42 yaşındaki Aynur G., geçen ocak ayında Zonguldak merkeze bağlı Kozlu Beldesi`ndeki Fatih Mahallesi`nde bir evin kapı kilidini saç tokasıyla açmaya çalışırken polis tarafından suç üstü yakalandı. Şüphelilerin parmak izlerinin, daha önce hırsızlık yapılan 10 evden alınan parmak izleriyle uyuştuğu saptandı. Kırıkkale`den hırsızlık yapmak için Zonguldak`a geldikleri ve bir polis memurunun da evine girdikleri belirlenen şüphelilerden Oya Y., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. İki şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
İKİ AYRI DAVA AÇILDI
`Hırsızlık ve yağma` suçlarından haklarında dava açılan sanıkların, 2`nci Asliye Ceza Mahkemesi`nde yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanık Oya Y. ile tutuksuz sanıklar Zekiye Y. ve Aynur G., duruşmada hazır bulundu. Sanıklar, suçlamaları kabul etmezken, Oya Y., tahliyesini talep etti. Oya Y.`nin talebini reddeden mahkeme, kayınvalide Zekiye Y.`nin de suçu işlediğine dair kuvvetli delil bulunduğu gerekçesiyle tutuklanmasına karar verdi.
Adliye polisi tarafından duruşma salonundan çıkarılan Zekiye Y., gözyaşlarını tutamadı. Telefonla yakınlarını arayarak tutuklandığını söyleyen Zekiye Y., adliyedeki işlemlerin ardından polis eşliğinde cezaevine götürüldü.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama