TM Kırıkkalespor´da lisanslar tamam

TM Kırıkkalespor´da lisanslar tamam

TRANSFER SEZONU KAPANDI

TM Kırıkkalespor´da lisanslar tamam

Bu yıl 3. Ligde mücadele edecek olan ekibimiz TM Kırıkkalespor, transfer sezonunun kapanmasıyla birlikte futbolcu listelerini TFF´ye teslim etti. Futbolcuların lisansları TFF tarafından onaylandı.

TRANSFER SEZONU KAPANDI

Transfer sezonunun kapanmasıyla birlikte yeni sezon için TFF, lisans girişlerini yaptı. 3. Ligde mücadele edecek TM Kırıkkalespor da tüm futbolcuları TFF´ye bildirerek lisanslarını onaylattı. Kayyım Heyeti Başkanı Abdullah Pekgöz, TFF Resmi Sitesinde Kulüp Başkanı olarak yer alırken, tüm futbolcuların kayıtları yapıldı. TFF´ye 28 futbolcu bildiren TM Kırıkkalespor´da tüm futbolcuların lisansları onaylandı.

BAŞARIYA AÇIZ

Kayyım Başkanı Abdullah Pekgöz, Kırıkkalespor´un başarılı bir tarihe sahip olduğunu ancak son yıllarda daha büyük başarılar elde etmek için daha fazla gayret sarf etmesi gerektiğini söyledi. Pekgöz, ?Kulübümüzle anlaşma yapan futbolcuları TFF´ye bildirdik. TFF, lisanslarımızın tümünü onayladı. Allah´a şükür herhangi bir olumsuzluk çıkmadı. Takım lige hazırlanıyor, ilk maçımız deplasmanda Yomra ile olacak. Sonraki hafta Kırıkhan maçını içeride Fikret Karabudak´ta oynayacağız. O maçta geçen seneden kazandığımız kupamızı da alacağız. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olan bir zamandayız. Başarılı bir tarihi geçmişe sahip olan Kırıkkalespor´u özlenen günlere kavuşturmanın mücadelesini vereceğiz? diye konuştu.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ