TM Kırıkkalespor: 1-Silivrispor: 2

TM Kırıkkalespor: 1-Silivrispor: 2

SÖYLESENE SEVDİĞİM, SONUMUZ NE OLACAK?

SÖYLESENE SEVDİĞİM, SONUMUZ NE OLACAK?

TM Kırıkkalespor: 1-Silivrispor: 2

İlk yarıda tel tel dökülen 3. Lig ekibimiz TM Kırıkkalespor, ikinci yarıda bambaşka bir çehreye bürünüp rakibi kendi sahasına hapsetmesine rağmen ilk yarıda yediği gollerle 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Hakemler Kırıkkalespor´a karşı her zaman sergiledikleri performanslarını(!) sürdürürken, MHK´nın yenilgilerimiz üzerindeki hakları ödenemez seviyeye geldi.

GOL? TM KIRIKKALESPOR: 0-SİLİVRİSPOR: 1

Maçın henüz 4. Dakikasında ortadan geliştirdiği atakla ceza sahamıza giren Silivrisporlu oyuncu İbrahim Fatih Dilek karambolden attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Golü atan Silivrisporlu oyuncular attıkları golün ardından asker selamı verip saha kenarında görev yapan polislere sarılınca tüm taraftarlardan büyük alkış aldılar.

Yediği bu golden sonra toparlanmaya çalışan ekibimizde 15. Dakikada Utku´nun akıl dolu pasıyla kaleciyi de geçen Ömer´in boş kaleye şutu az farkla auta çıktı. Bu pozisyonun hemen ardından, 18. Dakikada bu kez Orçun´un sağdan ortaladığı topta Furkan´ın şutu kaleciden dönerken bu kez Utku´nun ortasına Orçun kafayla vuramadı.

GOL? TM KIRIKKALESPOR: 0-SİLİVRİSPOR: 2

TM Kırıkkalespor´un beraberlik gol aradığı sıralarda ceza sahamız içerisinde oluşan karambolde topa son vuran Silivrisporlu Adem Çalık topu ağlarla buluşturdu: 0-2.

İlk yarının sonlarına doğru, 41. Dakikada topla ceza sahası önünde topla buluşan Utku´nun şutu rakip oyuncuya çarparak kaleciyi kontrpiyede bıraktı, ancak top direkte patladı. İlk yarı da bu sonuçla rakip takımın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

GOOOOOOL? TM KIRIKKALESPOR: 1-SİLİVRİSPOR: 2

İkinci yarıya daha hızlı başlayan ekibimiz Silivrispor´u sıkıştırmaya başladı. 52. Dakikada kornerden gelen topa düzgün bir kafa vuran Engin, topu doksana yolladı: 1-2. Bu golün ardından ataklarını artıran ekibimizin çabaları sonuç vermedi ve maç bu skorla sona erdi.

Uzun yıllar sonra Başpınar Stadyumunun yumuşak hakiki çim sahasında oynanan maç her iki takım oyuncularını da zorlarken yıllar önce yenilgilerle andığımız statta kaldığımız yerden yeniden başladık.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ