TM Kırıkkalespor: 1-Manisa Büyükşehir Belediyespor: 1

TM Kırıkkalespor: 1-Manisa Büyükşehir Belediyespor: 1

OLMADI? OLMUYOR!

OLMADI? OLMUYOR!

TM Kırıkkalespor: 1-Manisa Büyükşehir Belediyespor: 1

3. Lig 2. Grupta mücadele eden ekibimiz Türk Metal Kırıkkalespor, 10. Hafta mücadelesinde Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Başa baş mücadele şeklinde geçen maçta ilk yarı ve ikinci yarıda elle müdahale sebebiyle verilen karşılıklı iki penaltı sonucu belirledi: TM Kırıkkalespor: 1-Manisa Büyükşehir Belediyespor: 1.

GOL? TM KIRIKKALESPOR: 0-MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 1

İlk 15 dakikasında takımların birbirlerinin güçlerini sınadığı maçın 35. Dakikasında Manisalı futbolcu Ali´nin sert şutu kalecimiz Erhan´da kaldı. Bu pozisyonun hemen ardından ceza sahamız önünde kazandıkları serbest vuruşta, 4 numaralı oyuncumuz Adem´in ceza sahası içerisinde top elle müdahalesi sebebiyle penaltı kazanan Manisa BŞBS´da topu ağlarla buluşturan Furkan, 40. Dakikada durumu 1-0 yaptı.

Bu dakikadan sonra biraz daha rahat oynayan Manisa BŞBS´li Ali´nin 42. Dakikadaki şutunu defansımız son anda kornere çeldi.

Bu kez 44. Dakikada Veysi ile geliştirdiğimiz atakta, Veysi´nin ortasında net pozisyonda Orçun´un kafası auta çıktı. Bu dakikadan sonra oluşan karşılıklı ataklar sonuç vermeyince ilk yarı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya daha hızlı başlayan Manisa BŞBS´da Olcay´ın şutunu Erhan son anda kornere çeldi.

53. dakikada sol taraftan atak geliştiren oyuncumuz Şervan, ceza sahasının sol önünde düşürüldü. Topun başına geçen Utku, sol ayağıyla topa sert vurdu. Manisa BŞBS kalecisi İlker´den dönen topa röveşata yapan Serdar´ın bu şutu da auta çıktı.

GOOOOOLLLLL? TM KIRIKKALESPOR: 1-MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 1

Kronometreler 60. Dakikayı gösterirken sağdan hızlı çıkan Selahattin top Mami´ye kesti. Yeniden sağ kanatta topla buluşan Selahattin´in ortasında Serdar topla buluşacakken, Manisa BŞBS´dan Emrecan ceza sahası içerisinde topa elle müdahale edince bu kez hakem Sercan Murat Gündüzler, penaltı noktasını takımımız lehine gösterdi. Topun başına geçen Adem, attığı penaltı golüyle skoru 1-1´e getirdi.

Bu dakikadan itibaren daha atak oynayan ekibimizin çabası sonuç vermedi. Karşılıklı ataklarla süren dakikalarda başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.

MAÇ SONU OLAYLAR

Saha hâkimiyeti oldukça zayıf olan Orta Hakem Sercan Murat Gündüzler ve göz göre göre verilmeyen ofsaytlar Kırıkkalesporluları çileden çıkarırken, son dakikalarda Manisalı futbolcunun Mami´nin boğazına sarıldığı pozisyonda her iki oyuncuya da sarı kart göstermesi maçı adeta katleden davranış oldu. Bu gerginliğin sonucu olarak da maç bitiminde birbirleriyle tartışan futbolcuların arasında kalan bir polisin boğazını sıkan Manisa BŞBS´un 10 numaralı futbolcusu Ali, gerginliği iyice tırmandırdı.

SİVAS DEMİRSPOR: 1-MKE KIRIKKALESPOR: 2

Öte yandan BAL 6. Grupta mücadele eden takımımız MKE Kırıkkalespor, deplasmanda Sivas Demirspor´u 2-1 mağlup etti. Sivas´ta oynana maçın 6´ncı dakikasında Tayfun´un golüyle 1-0 yenik duruma düşen MKE Kırıkkalespor, 24. Dakikada Mehmet Tolun´un penaltından, 76. Dakikada da Onur Aksar´ın golleriyle maçı 2-1 galip bitirdi. Bu sonuçla MKE Kırıkkalespor BAL 6. Grupta 6. Sıraya yükseldi. Ekibimiz 13 Kasım saat 14.00´te Kırıkkale Fikret Karabudak Stadyumunda Yozgat 1959 ile karşılaşacak.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ