TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

KADINLARIN GÖZDE MEKÂNI

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

Kırıkkale halkının hizmetine yaklaşık üç ay önce açılarak hizmet vermeye başlayan ?TK Güzellik Salonu? düğün sezonunun açılmasıyla birlikte bayanların yoğun ilgisini görüyor. Güler yüzlü personeli ve kaliteli hizmetiyle TK Güzellik Salonu birbirinden kaliteli hizmet sunuyor.

KADINLARIN GÖZDE MEKÂNI

Bayanların vazgeçilmezleri arasında yer alan güzellik salonlarına Kırıkkale´de yaklaşık üç ay önce bir yenisi daha eklendi. Ovacık Mahallesi İzmir Caddesi 590. Sokak No: 6/1 adresinde Tuğba Kartın´ın işletmeciliğinde açılan ?TK Güzellik Salonu? kadınlara sunduğu çeşitli çalışmalarıyla adeta göz dolduruyor.

CİLDİNİ DÜŞÜNENLERİN ADRESİ

Halkın hizmetine açıldığı günden itibaren yoğun ilgi ve talep gören TK Güzellik Salonu işletme sahibi Tuğba Kartın, Kırıkkale halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışma sergilediklerini ifade etti. Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonunun açıldığına dikkat çeken Kartın, ?Gelin adaylarımıza yönelik salonumuzda güzellik anlamında her türlü hizmeti sunuyoruz. Salonumuza il dışından da gelen müşterilerimiz var. Herkes işletmemize bekliyorum? dedi.

KANSER HASTALARINA ÜCRETSİZ KAŞ YAPIMI

Açıldığı günden itibaren kanser hastalarına ücretsiz hizmet veren TK Güzellik Salonu, kanser hastalarına yönelik sunduğu ücretiz kaş yapımı ile halkın takdirini topluyor. İşletme olarak farkındalık oluşturmaya her zaman açık olduklarını ifade eden Kartın, ?Kanser hastalarımızın moral ve motivasyonunu yükseltmek amacıyla da elimizden gelen çalışmaları seriliyoruz? şeklinde konuştu.

Haber Merkezi



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım