Tıp Fakültesi?nden duyarlı davranış

Tıp Fakültesi?nden duyarlı davranış

14-21 Kasım Diyabet Haftası nedeniyle Cumhuriyet Meydanında Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri vatandaşların ücretsiz kan şekerini ölçtü. Türk MISC grubu adına bu etkinliği gerçekleştiren öğrenlere, Türkiye Diyabet Vakfı eğitmeni Öyküm Solak

YAŞ 50?DE DİKKAT EDİN
Kırıkkaleli vatandaşların ücretsiz kan şekerlerinin ölçüldüğünü belirten Türkiye Diyabet Vakfı eğitmeni Öyküm Solak, aynı zamanda diyabet ile ilgili bilgilendirme yaptıklarını söyledi. Genellikle yaşı 50?yi geçmiş vatandaşlara kontrol için hastanelere gitmelerini öneren Solak, doğru beslenemenin anı kalp rahatsızlıklarının önüne geçeceğini kaydetti.
 
ÖN SAĞLIK VE BİLGİ VERİYORUZ
Türkiye genelinde obezite olan insanlara uyarılarda bulunan ve sağlıklı beslenmeye dikkat çeken Solak, ?Vatandaşların en ufak rahatsızlığında hekime başvurmalarını rica ediyoruz. Biz burada ön sağlık ve bilgi veriyoruz. Belki acil tedavi görme ihtiyacında bulunan vatandaşların ufkunu açıyoruz. Ki bu tür vakalarla karşılaştık. Kan şekerini ölçütüğümüz ve uygun olmayan değerleri taşıyan hastalara acil olarak hastaneye gitmelirini öneriyoruz? diye konuştu.  
 
 
 
 


1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!