Tıp Fakültesinde iddialar büyüyor

Tıp Fakültesinde iddialar büyüyor

KIRIKKALE'DE ALTERNATİF İLAÇ KÖR ETTİ İDDİASINDA HASTA SAYISI 36'YA YÜKSELDİ

KIRIKKALE'DE ALTERNATİF İLAÇ KÖR ETTİ İDDİASINDA HASTA SAYISI 36'YA YÜKSELDİ

Tıp Fakültesinde iddialar büyüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde vurulan iğne sonrasında görme kaybı yaşadığı iddia edilen hasta sayısının 36'ya yükseldiğini söyledi.

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Göz Hastalıkları Polikliniğinde bir süredir tedavi gören yaklaşık 36 hasta, iddiaya göre yapılan iğne sonrasında görme yeteneğini kaybetti. 36 hasta, Ankara'daki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Bazı hastaların iki kez ameliyat olduğu öğrenilirken, bir kısmının tedavilerinin daha fazla süreceği iddia edildi.

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Gazi Üniversitesi Hastanesinde tedavilerine devam edilen hastaları ziyaret etti. Konuyu Mecliste de dile getireceğini belirten Önal, ihmale sebep olan varsa hukuki zeminde konunun takipçisi olacağını aktardı. Önal, konuya ilişkin Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) araştırma önergesi sunduğunu da kaydetti.



kemal
24.01.2020 21:31:49
Allah razı olsun Ahmet Önal vekilimiz Kırıkkalemizin herşeyinde en ön planda hep o var gerçek bir kırıkkale sevdalısı cenazelerde var,düğünlerde var maçlarda var halkın içinde her zaman en önde o var çok tevazulu bir insan kırıkkalelinin yüzünü güldüren tek vekil diğer vekillerimiz maalesef ramazan bey ve Halil bey halktan çok uzaklar tam bir hayal kırıklığı yarattılar .

1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!