Tıp Fakültesi KBB´ye akreditasyon belgesi

Tıp Fakültesi KBB´ye akreditasyon belgesi

PROF. DR. KILIÇ BELGESİNİ ALDI

Tıp Fakültesi KBB´ye akreditasyon belgesi

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı, Antalya´da gerçekleştirilen Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi´nde akreditasyon belgesi aldı.

PROF. DR. KILIÇ BELGESİNİ ALDI

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen kongrede Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rahmi Kılıç´a akreditasyon belgesi verildi. Türk KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Akreditasyon Kurulu ekibi tarafından KBB ve BBC Derneği Yeterlik Kurulu Akreditasyon Komisyonu Başkanı Prof. Dr. İstemihan AKIN, Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rahmi Kılıç´a akreditasyon belgesini takdim etti. Böylelikle Üniversitemiz 5 yıl süreyle geçerli olan KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesini almaya hak kazanan Ülkemizdeki 8. klinik oldu.

KLİNİK ZİYARETİ GERÇEKLEŞMİŞTİ

Daha önce de akreditasyon başvurusu üzerine 2 Eylül 2016 tarihinde Kırıkkale Üniversitesi KBB Anabilim Dalı´na Prof. Dr. İstemihan Akın başkanlığında klinik ziyareti gerçekleşti ve denetlenen kliniğin, yeterlik kurulu tarafından belirlenen standartlara uygun olduğuna karar verildi.



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!