TİCARET BORSASI´NDAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ

TİCARET BORSASI´NDAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ

Kırıkkale Ticaret Borsasının girişimleriyle Kırıkkale´de Koronavirüs salgını döneminde uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz gereksinimi olan öğrenciler için 55 adet klavyeli tablet desteğinde bulunuldu.

Pandemi sürecinde eğitime desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kırıkkale Ticaret Borsası bu kez de uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz gereksinimi olan öğrenciler için 55 adet klavyeli tablet desteğinde bulunuldu. Tabletler borsa binasında düzenlenen imza töreniyle Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi´ye teslim edildi. Törende konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer “Uzak Da Olsak Eğitime Engel Yok” projesi kapsamında öğrencilere ulaştırılmak üzere 55 adet klavyeli tabletleri İl Milli Eğitim Müdürümüze teslim ediyoruz” diye konuştu.

Eğitime her dönem destek verdiklerini hatırlatan Başkan Sümer “Dünya genelinde yaşanan Covid-19 Pandemi sürecinde okullarda yüz yüze eğitime ara verilmesinden sonra uzaktan eğitime geçen öğrencilerimizin bir bölümü zorluklar yaşadı. Bu zorlukları aşmak adına bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirmek için TOBB ile yaptığımız görüşmelerde Kırıkkale´ye borsa olarak 55 adet klavyeli tablet tahsisini sağladık. Bugün bu tabletlerimizi teslim ediyoruz.  Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın dahi iyi koşullarda eğitim alması için bundan sonraki süreçte de üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Eğitime destek vermek hepimizin görevi. Bu pandemi sürecine de böyle dayanışmalarla atlatacağız inşallah” ifadesini kullandı.

Ticaret Borsasında düzenlenen teslim tutanağını imzalayarak öğrencilere ulaştırılmak üzere tabletleri teslim alan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi “Erişim problemi yaşayan çocuğumuz kalmayana kadar bu konuda hep birlikte kararlı adımlar atmaya devam edeceğiz. Tablet dağıtımına destek veren Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Harun Sümer başta olmak üzere, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile hayırsever iş insanlarımıza ve katkı sunan herkese çocuklarımız adına teşekkür ederim” dedi. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ