Teşkilatlarımız Bizlere Güç Katmakta

Teşkilatlarımız Bizlere Güç Katmakta

ÇALIŞMALAR CİDDİYETLE SÜRECEK

Teşkilatlarımız Bizlere Güç Katmakta

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ilçe başkanları ve koordinatörleri ile bir araya geldi. Toplantıda yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgiler veren ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan Akçay, ekip olarak başladıkları çalışmalara hız kesmeden devem edeceklerini belirtti.

ÜYE ZİYARETLERİ DEVAM EDECEK

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, ilçe başkanları ve koordinatörleri ile bir araya geldi. İlçelerde yürütülecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Akçay yapılan çalışmalar hakkında da başkanlardan ve koordinatörlerden bilgi aldı. İlçelerde yapılan danışma meclisi toplantılarının aralıksız olarak devam edeceğini belirten Akçay, toplantıda hazır bulunan başkan ve koordinatörlere genel merkezden gelen talimatlar doğrultusunda yapılması planlanan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Üye kayıtlarının tamamının güncellendiğimi belirten İl Başkanı Akçay ?üyelerimizin tamamına ziyaretler gerçekleştirilecek bizlerde bu ziyaretlere iştirak edeceğiz´ dedi.

ÇALIŞMALAR CİDDİYETLE SÜRECEK

İlçe başkanlarının il teşkilatında olduğu gibi üyeleri bizzat ziyaret edeceğini vurgulayan Akçay ?bütün üyelerimize başbakanımızın ve cumhurbaşkanımızın selamlarını ileteceğiz. Üyelerimizle bir arada olacak, onların bizlerle olan gönül bağlarının bizlere ne kadar güç kattığını üyelerimize hissettireceğiz. Bütün üyelerimizin gönüllerinde taht kuracağız. Koordinatörlerimiz her zaman olduğu gibi çalışmalarını ciddiyetle sürdürecek ve takip edeceklerdir. İlçe danışma meclisi toplantılarımız planlandığı gibi aralıksız sürecek hatta milletvekillerimiz de bu danışma meclisi toplantılarına iştirak edeceklerdir. Çalışmalarımız her zaman olduğu gibi yine ciddiyetle ve aralıksız devam edecektir´ dedi.ss



Abidin Emmi
2.04.2016 11:29:15
Ne yaparsanız yapın boşuna uğraş veriyorsunuz.Şimdiki büyük abiler eski günlerde yapılanları bir kenara yazdılar uygun gün ve saati bekliyorlar.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız