Teşkilatlarımız bizi özlenen geleceğe taşıyacak

Teşkilatlarımız bizi özlenen geleceğe taşıyacak

"ÇALIŞMALARIMIZ AKTİF BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"

Teşkilatlarımız bizi özlenen geleceğe taşıyacak

AK Parti İl Başkanlığı haftalık olağan toplantılar kapsamında Milletvekili Abdullah Öztürk´ün de katılımıyla il yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi. İl Başkanı Mürsel Akçay yönetimin her zamanki gibi aktif bir şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti.

ÇALIŞMALARIMIZ AKTİF BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

AK Parti İl Teşkilatı haftalık olağan yönetim kurulu toplantıları kapsamında bir araya geldi. İl başkanlığı binası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Abdullah Öztürk´te katıldı. Yönetim faaliyetleri ve gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda hafta sonunda yapılması planlanan daraltılmış il danışma meclisi toplantısı hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. İl teşkilatının her zaman olduğu gibi birlik ve berberlik içerinde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ?Bizler her zaman dile getirdiğimiz gibi yarın seçim olacakmış gibi hareket halindeyiz. Çalışmalarımız il merkezimizde ve ilçelerimizde aktif olarak devam etmektedir. Yönetim her zamanki gibi aktif bir şekilde çalışmalarını yürütmektedir? şeklinde konuştu.

TEŞKİLAT BÜYÜK BİR UYUMLA ÇALIŞIYOR

Genel Kurul çalışmalarından fırsat buldukça Kırıkkale´de teşkilat çalışmalarına katıldığını ifade eden Milletvekili Abdullah Öztürk, ?Bugün il yönetim kurulu toplantısına katılma fırsatı bulduğum için son derece mutluyum. Görüyorum ki il yönetimimiz birlik ve beraberlik içerinde çalışmalarına aktif bir şekilde devam ediyor. Bu durum hem partimiz, hem teşkilatımız hem de şehrimiz için son derece önemli. Teşkilatımızın birlik, berberlik ve uyum içerisinde çalışması bizlere her alanda güç katmaktadır. Sürekli hareket halinde çalışmalarını yürüten ve teşkilatı ayakta tutan il başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. AK Parti teşkilatlarının bu özveri dolu çalışmalarıyla Türkiye´yi özlenen geleceğe taşıyacaktır? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız