Tesisler on numara

Tesisler on numara

Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanı Salih Kaplan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Tesisleri inceleyen Kaplan Kırıkkale'nin bölgede sayılı tesislere sahip olduğunu belirterek İl Müdürü Rıfat Ünlü'nün başarılı olduğuna

 

TESİSLER KIRIKKALE’YE YAKIŞIR

Başpınar’da çeşitli incelemelerde bulunan Kaplan olimpik yüzme havuz, çim saha ve tenis kortunu inceledi. Kırıkkale’deki tesislerin durumundan oldukça memnun olduklarını belirten Kaplan İl Müdürü Rıfat Ünlü’nün başarılı bir grafik çizdiğini, Kırıkkale’de spora olan ilginin yapılan pozitif çalışmalar ile birlikte gün geçtikçe artacağını söyledi. Stadyumda yapılan bakım ve onarım çalışmalarını da inceleyen Kaplan gerek olimpik yüzme havuzunun gerekse çim sahanın Kırıkkale’ye yakışır bir durumda olduğunu söyledi.

 

VERİMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Olimpik yüzme havuzunda düzenlenen yarışları inceleyen Kaplan sporcu sayısının çokluğu ve yarışlara ailelerin ilgisinin de yüksek olmasının olumlu bir gelişme olduğunu kaydederek “Yapılan projeler ve harcanan mesai meyvelerini veriyor. Ben herkesin huzurunda il müdürümüze teşekkür etmek istiyorum. Harcadığı çaba ile günden güne büyüyen bir kitleye ulaştık” ifadelerinde bulundu. Kaplan kapalı tenis kortu yapılması için de önümüzdeki günlerde girişimlerinin olabileceğini, verimli çalışmalar yapan Kırıkkale ekibinin yatırımda da en üst seviyede destek göreceğini söyledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ