Teşekkürler Osman amca

Teşekkürler Osman amca

Yahşihan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayarak yarı yıl tatili dolayısıyla teşekkür ve takdir belgesi alan öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onları ödüllendirdi.

Yahşihan Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayarak yarı yıl tatili dolayısıyla teşekkür ve takdir belgesi alan öğrencilere çeşitli hediyeler vererek onları ödüllendirdi. Hediyeleri Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz bizzat kendisi verdi. Öğrenciler Türkyılmaz’a teşekkür etti.

 

GELENEK DEVAM EDİYOR

Yahşihan Belediyesi geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl yine derslerinde başarılı olan  öğrencileri sevindirdi. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu yılda yarı yıl tatiline giren öğrencileri ziyaret ederek teşekkür ve takdirname alan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Hikaye kitabı, boya ve boyama kitabının yanı sıra keri ve köpek maması da veren Türkyılmaz’a öğrencilerde teşekkür etti.  

 

OKULLARI TEK TEK GEZDİ

Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz karne dağıtım töreninin izledikten sonra okulları tek tek geçerek minik öğrencilere de çeşitli hediyeler verdi. Minik öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Türkyılmaz güzel bir tatil geçirmeleri için öğrencilere boyama kitabı ve boya hediye etti. Minik öğrenciler de Türkyılmaz’a teşekkür etti. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız