Teşekkürler Geylani Vakfı

Teşekkürler Geylani Vakfı

İl Müftüsü Bekir Gerek'in yıllar önce öngördüğü Kırıkkale'de en az 200 öğrenci kapasiteli erkek hafızlık Kur'an Kursunu nihayet açılıyor.

KIRIKKALE’DE 15 YIL ARADAN SONRA YENİDEN HAFIZLIK ERKEK KUR’AN KURSU AÇILIYOR

Teşekkürler Geylani Vakfı

İl Müftüsü Bekir Gerek’in yıllar önce öngördüğü Kırıkkale’de en az 200 öğrenci kapasiteli erkek hafızlık Kur’an Kursunu nihayet açılıyor.

İLK ADIM GEYLANİ HİZMET VAKFINDAN

Bu çalışmanın sonucu olarak İl Müftülüğü tarafından yapılan çağrı üzerine Geylani Hizmet Vakfı tarafından 4 katlı bir bina 2013 yılı Ağustos ayında Erkek Hafızlık Kur’an Kursu hizmetinde kullanılmak üzere süresiz olarak Kırıkkale İl Müftülüğüne tahsis edildi. Bunun üzerine söz konusu bina İl Müftülüğü tarafından 60 kişi kapasiteli Erkek Hafızlık Kur’an Kursu yapmak üzere proje tadilatı yapıldı. Bugüne kadar 300 Bin TL harcanarak bütün mekanlar ve tesisatlar elden geçirilerek yenilendi ve noksanlıklar giderildi. Eğitim ve öğretime hazır hale getirildi.

KAYITLAR BAŞLADI

İl müftüsü Bekir Gerek Geylani hafızlık Erkek Kur’an Kursuna öğrenci ön kayıtlarının başladığını, 15 yıl aradan sonra Hafızlık Erkek Kur’an Kursunun hayata geçirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Kur’an Kursuna ön kayıt için halen İmam-Hatip Ortaokuluna devam ediyor veya ortaokul mezunu olmak, İmam-Hatip Lisesi Açık öğretime devam ediyor olmak, İmam-Hatip Lisesi mezunu olmak şartlarından en az birini taşıyanların 18 yaşından küçükse nüfus cüzdanları ve velisinin dilekçesi ile 18 yaşını dolduranlar ise nüfus cüzdanı ile bizzat kendisinin müracaat etmesi gerektiğini belirtti.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti