Teşekkürler Emniyet

Teşekkürler Emniyet

Geçtiğimiz günlerde taksicilere yönelik artan gasp olayları, Emniyet Müdürlüğünün kararlı takibi ve mücadelesi sonucunda nihayete erdirildi.

SORUNLA BİZZAT İLGİLENDİLER

Geçtiğimiz günlerde taksicilere yönelik artış gösteren gasp olaylarına ilişkin bir basın açıklaması yapan Kırıkkale Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemil Bora, son günlerde artış gösteren gasp olaylarının taksici esnafı tarafından kendilerine bildirilmesi üzerine harekete geçtiklerini belirterek, konu üzerinde ciddi bir çalışma yaparak sorunun ortadan kalkmasını sağlayan Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

ÖLÜM YA DA YARALANMA OLAYI MEYDANA GELMEDEN ÇÖZÜLDÜ

Bora, açıklamasında şöyle dedi: “Olaylar tarafımıza iletilir iletilmez, arkadaşlarımızla birlikte polis merkezine giderek suç duyurusunda bulunduk. Emniyet Müdürümüz Hasan Onar’ın da konuyla bizzat ilgilenmesi neticesinde, herhangi bir ölüm ya da yaralanma olayı meydana gelmeden sorun çözülmüştür. Konuyla bizzat ilgilenen başta Emniyet Müdürümüz Hasan Onar Bey olmak üzere tüm emniyet mensubu arkadaşlarımıza teşekkür eder, evine ekmek götürmek için gece gündüz çalışan taksici arkadaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.”



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama