Teşekkürler Kırıkkale

Teşekkürler Kırıkkale

CUMHURİYET MEYDANINDAN HİÇ AYRILMADAN DEMOKRASİ NÖBETİNİ AKSATMADAN TUTTULAR

CUMHURİYET MEYDANINDAN HİÇ AYRILMADAN DEMOKRASİ NÖBETİNİ AKSATMADAN TUTTULAR

Teşekkürler Kırıkkale

Tüm yurtta olduğu gibi 15 Temmuz´daki darbe girişimi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın talimatıyla başlayan Demokrasi Nöbeti Kırıkkale´de de aralıksız sürdü. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı meydandaki etkinliklere katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

26´NCI GÜNDE DE AYNI COŞKU VARDI

Tüm Yurtta olduğu gibi Demokrasi nöbetinin 26´ncı gününde de 
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, vatandaşlarla birlikte oldu. Vatandaşlarla nöbet tuttu. İlk nöbet günü gibi Cumhuriyet Meydanındaki katılım ve heyecan doruk noktasındaydı. Türk bayrağını alarak Meydana koşan vatandaşlar gecenin geç saatlerine kadar buradaki etkinliklere iştirak ettiler.

İL PROTOKOLÜ İLK GÜNKÜ GİBİ FİRESİZ

15 Temmuz Darbe girişiminden bu güne kadar devam eden Demokrasi nöbetine Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın yanı sıra Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Selami Arslan, Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, Müftü Bekir Gerek il protokolü ve vatandaşları katıldı. Demokrasi nöbetinde Belediye Mehter takımının konseri ile vatandaşlar nöbetine devam etti.

KUR´AN TİLAVETİ VE ŞEHİTLER İÇİN DUA

Kur´an tilaveti ve ardından şehitlerimize dualar edildi. İlahi grubunun ilahi ve ezgilerle devam eden nöbette Kırıkkale Belediyesinin ikramları da vatandaşlarımıza sunuldu. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Milli irade ve Demokrasiye sahip çıkan Kırıkkalelilerle gurur duyduğunu ifade etti. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı aynı ifadeleri içeren teşekkür mesajını Belediyenin resmi internet sitesinden de yayınladı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ