Terörün sorumlusu hükumettir

Terörün sorumlusu hükumettir

KONGRELER PARTİMİZİ GÜÇLENDİRECEK

Terörün sorumlusu hükümettir

CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet 22 Ağustos´ta başlayacak ilçe kongrelerinden sonra İl Konkresinin de 5 Eylül´de yapılacağını açıkladı. Önal, 12 askerin daha şehit edilmesiyle ilgili olarak, ?Sorumlu hükümettir? dedi.

KONGRELER PARTİMİZİ GÜÇLENDİRECEK

Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe kongrelerinden sonra il kongresinin de 5 Eylül´de yapılacağı bildirildi. CHP Kırıkkale İl Başkanı Ahmet Önal Merkez İlçe Kongresinin 23 Ağustos´ta yapılacağını daha sonra çevre ilçe kongrelerinin bu ay içinde tamamlanacağını bildirdi. Önal bu konuda tüm hazırlıkların tamamlandığını kongrelerin CHP´ye yakışır biçimde yapılacağını söyledi.

İLÇE KONGRELERİ BU AY TAMAMLANACAK

Cumhuriyet Halk Partisinde kongre hazırlıkları başladı. Bu ay içinde merkez dâhil 8 ilçenin kongresi yapılarak yeni yönetimler iş başına getirilecek. Kongre takvimi il kongresinden sonra tamamlanmış olacak. İlk olarak 23 Ağustos´ta merkez ilçe kongresi yapılacak.  Mevcut ilçe başkanı Mehmet Uysal´ın aday olmayacağı kongrede Yücel Kızık´ın yanı sıra Ekrem Karamızrak´ın aday olacağı konuşuluyor.

BAŞKANLARIN DEĞİŞMESİ BEKLENİYOR

22 Ağustos´ta yapılacak Delice ilçe kongresinden sonra 23 Ağustos´ta Merkez ilçe kongresi yapılacak. 24 Ağustos´ta Bahşılı ilçe kongresi yapılacak. Mevcut başkanın aday olmayacağı kongrede Ömer Şenses ve Haydar Gümüşbaş´ın aday olması bekleniyor, 25 Ağustos´ta Balışeyh ilçe kongresinde Ahmet Pehlivanlı ve Ekrem Ateş aday olacak. 26 Ağustos´ta aynı gün Karakeçili ve Çelebi kongreleri yapılacak. Karakeçili´de Hasan Aksoy aday olacak. Keskin ilçe kongresi ise 27 Ağustos´ta yapılacak. Keskin ilçe Başkanlığına Hakan Yurdakul´un aday olması bekleniyor. 28 Ağustos´ta Sulakyurt, 29 Ağustosta ise Yahşihan ilçe kongresi yapılacak burada İbrahim Hüyüktepe´nin aday olması bekleniyor.

KONGRELERLE PARTİMİZ GÜÇLENECEK

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Önal kongrelerin siyasi partilerin varlıklarında çok önemli yerinin olduğunu söyledi. Cumhuriyet Halk Partisinin de her kongreden mutlaka güçlenerek çıktığını bu zamana kadar durumun bu yönde olduğunu belirterek gerek merkez, gerekse çevre ilçe kongrelerinin mutlaka CHP´ye bir hareket kazandıracağını söyledi. Önal ilçe kongrelerinin ardından il kongresinin 5 Eylül´de yapılacağını açıkladı. Ahmet Önal kongrelerin siyasi partilerin yönlerini belirlemesi ve yönetimlerin kendilerini anlatma, aklama ve hesap vermelerine olanak sağlayan en demokratik bir zemin olduğunu söyledi. Önal 5 Eylül´de yapılacak kongrenin bayram havasında birlik ve beraberliğin sergilendiği bir kongre olacağını da belirtti. Kongreye tüm partililerin davetli olduğunu da belirten Önal kongre sürecinden sonra normal sürece girileceğini ve bu süreçte de seçim çalışmalarına ağırlık vereceklerini kaydetti.

SİYASİ İRADE MECLİSTE YERİNİ ALMALI

Dün 12 askerimizin şehit haberini büyük bir üzüntü ile öğrendiklerini ifade eden İl Başkanı Önal, ?Terörün bu kadar azgınlaşmasına neden olan mevcut siyasi hükümettir. Biz CHP olarak yıllarca terörle etkin bir mücadelenin yapılması için çaba sarf ettik. Ancak izlenilen tavizkar politika ülkemizi terör örgütünün merkezi haline getirdi. Daha çok şehit haberi gelmemesi için siyasi iradenin mecliste yerini alması ve gereken tedbirleri alması gerekir. Bu yaşanılanların tek sorunu saraydaki zat ile onun vesayeti altındaki siyasi partidir? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız