Terörün azmasının tek sorumlusu AKP´dir

Terörün azmasının tek sorumlusu AKP´dir

TERÖRİSTLE PAZARLIK YAPTILAR

Terörün azmasının tek sorumlusu AKP´dir

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer terörün azgınlaşmasının tek sorumlusunun AKP olduğunu söyledi. Göçer ?Teröristlerle masaya oturanlar bugün akan kan üzerinden nasıl oy çıkarırız onun hesabını yapıyorlar? dedi. Göçer Kırıkkaleli şehitlerin evlerini ziyaret ederek ailelerine başsağlığı diledi.

TERÖRİSTLE PAZARLIK YAPTILAR

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer Kırıkkaleli şehitlerin evlerini ziyaret ederek ailelerine başsağlığı diledi. İlk olarak geçtiğimiz hafta Bingöl´de şehit olan Musa Saydam´ın Sanayi Mahallesindeki baba evini ziyaret etti. Burada Saydamın ailesi ile görüşen Göçer. Aileye baş sağılığı temennisinde bulunarak Türk Milletinin daima şehidini ve yakınına sahip çıktığını ve çıkacağını belirtti. Göçer ayrıca son aylarda artan terörün sorumlularının bugünkü iktidar olduğunu söyledi. Milletvekili olarak ailenin daima yanında ve emrinde olduklarını da bildirdi.

SULAKYURT BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET

Milletvekili Seyit Ahmet Göçer daha sonra beraberinde İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz, eski il ikinci başkanı Av. Yavuz Kuzucu ile diğer il ve ilçe yöneticileri ile Sulakyurt´a gitti. Burada il olarak Belediye Başkanı İsmail Bildik´i ziyaret etti. Belediye Başkanı ile bir süre sohbet eden Milletvekili ve parti yöneticileri geçtiğimiz günlerde Kars´ta şehit olan Nurettin Öztürk´ün ailesini ziyaret etti. Baba Habip Öztürk ile taziye çadırında görüşen Milletvekili Seyit Ahmet Göçer terörün azgınlaşmasının tek nedeninin ve sorumlusunun bugünkü iktidar olduğunu söyledi. Açılım süreci bahanesi ile teröristle pazarlık yapanların bugün yine aynı hesap izinde olduklarını belirterek Anadolu insanının vakur ve dik duruşlu olduğunu söyledi. Göçer aileye başsağlığı diledi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ