Terörü bitirmek için harekete geçmek gerekir

Terörü bitirmek için harekete geçmek gerekir

MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Hakkâri Geçimli karakoluna düzenlenen saldırıyı sert bir dille eleştirdi. Devletin terörü bitirmek için harekete geçmesi gerektiğini belirten Göçer, bu konuda herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.

ACİL ÇÖZÜM BULUNMASI GEREKİR
Terör haberleri ile birlikte her gün içlerinin yandığını ve bu konuya acil çözüm bulunması gerektiğini belirten MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, ?Cumartesi gece saat 23.00 sıralarında Hakkâri?ye 40 kilometre mesafedeki Geçimli Karakolu, Çukurca`nın Üzümlü ve Karataş karakolları ile 20`nci Sınır Jandarma Tugayı`na bağlı Darsinki Tepesi`ndeki askeri üs bölgesine, PKK`lı teröristlerce eş zamanlı olarak roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Hakkâri?nin Geçimli Karakolu`na düzenlenen saldırıda PKK?lı alçak teröristler tarafından 6 asker ve 2 geçici köy korucumuz şehit olmuş, 15 asker ve 1 geçici köy korucusu da yaralanmıştır? dedi.

818 EVLADIMIZ ŞEHİT EDİLDİ
AK parti hükümetinin görevde bulunduğu son 10 yılda 818 vatan evladının şehit edildiğini belirten Göçer, ?Terörle mücadelede ağır bedeller ödeyen Türkiye, son 10 yılda meydana gelen olaylarda, eli kanlı terör örgütünün hain eylemleriyle toplam 818 vatan evladı ne yazık ki şehit olarak aramızdan ayrılmıştır. Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah?tan rahmet; ailelerine, silah arkadaşlarına, milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Milet olarak acımız büyük, yüreğimiz buruk, terör illetine dayanma gücümüz tükenme aşamasına gelmiştir. Bu son hunhar hadiseden sonra AKP hükümeti kararını ve tarafını belirlemeli, PKK terörünün kökünü kurutmak için devletin tüm imkânlarını harekete geçirmelidir. Başbakan Erdoğan bundan böyle yıkım yolundan çıkmalı ve ülkemizin kanlı bir bölünme sürecine doğru hızla ilerlediğini artık görmelidir?

ERDOĞAN GÖREVİNİ YAPSIN
?Meselenin küçümsenecek, ihmal edilecek ve hafife alınacak tarafı kalmamıştır. Başbakan Erdoğan ve hükümetini bundan sonra siyasi şeref ve haysiyet mücadelesi beklemektedir. ?Şehit analarını ağlatan; kalleşleri özgürlük savaşçısı, yavrularımızı yetim bırakanları barış gönüllüsü olarak görenler bizim aramızda bulunmaz. ?Şehitler ölmez vatan bölünmez? seslenişini tahrik unsuru olarak gören, ?Ne Mutlu Türküm Diyene? demekten Rahatsız olan bizim içimizden yetişmez. Kısacası bizim aramızdan hain çıkmaz!? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız