Teröre karşı dik duruşumuzu bozmayacağız

Teröre karşı dik duruşumuzu bozmayacağız

HER TÜRLÜ TERÖRÜN KARŞISINDAYIZ

Teröre karşı dik duruşumuzu bozmayacağız

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, Kayseri´de meydana gelen terör saldırısı ile ilgili. ?Teröre karşı millet olarak dik duruşumuzu bozmayacağız. Hep birlikte terörü lanetliyoruz? dedi.

HER TÜRLÜ TERÖRÜN KARŞISINDAYIZ

Kayseri´de meydana gelen terör saldırısı hakkında Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık açıklamalarda bulundu. Kızık, ?Acımız ve yasımız büyüktür. Teröre asla alışmayacağız. Terör konusunda millet olarak dik ve onurlu durursak teröre boyun eğmezsek, terörü hep birlikte lanetler hep birlikte karşı durursak bu olayı aşarız? ifadesinde bulundu.

HİÇ BİR ZAMAN BOYUN EĞMEDİK EĞMEYECEĞİZ

Kızık, ?Teröristler amaçlarına ulaşmak için toplumda yılgınlık yaratmak isterler, Karışıklık yaratmak isterler. Toplumu birbirine düşman etmek isterler. Bu oyuna hiç kimse gelmemeli. Terörün ekmeğine hiç kimse yağ sürmemeli Hepimiz dik, hepimiz onurlu, hepimiz vakur bir davranışı sergilemek zorundayız. Güvenlik güçlerine sıkılan her kurşun millete sıkılmış bir kurşundur. Yapılan her eylem millete karşı yapılmış bir eylemdir? şeklinde konuştu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı