Terör saldırısı mı?

Terör saldırısı mı?

KIRIKKALE´DE POLİSE SİLAHLI SALDIRI

Terör saldırısı mı?

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü´nde görevli polis memuru uğradığı silahlı saldırıda iki bacağından yaralandı. Kaçan saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatılırken, saldırganların terör örgütü üyesi olduğu iddia ediliyor.

PLAKASI GİZLİ ARAÇ İÇERİSİNDE YÜZLERİ MASKELİ KİŞİLER

Edinilen bilgiye göre olay Millet Bulvarı´nda gerçekleşti. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü´nde görevli polis memuru Mehmet Yılmaz (41) gece saat 01.00 sıralarında evine geldi. Aracını park ettikten sonra evine yönelen Yılmaz´a plakası gizlenmiş bir otomobilde yüzleri maskeli kişiler ateş açtı.

İKİ BACAĞINA KURŞUN İSABET ETTİ

İki bacağına birden isabet eden kurşunlarla yere yığılan Yılmaz, Ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırıldı. Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve saldırganların yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekipleri olayın yaşandığı yerde park halinde olan birçok araca kurşun isabet ettiğini belirledi.

GENİŞ ÇAPLI ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İl Emniyet Müdürü Hasan Onar da çalışmaları yakından takip etti. Hayati tehlikesi bulunmayan evli ve 3 çocuk babası Yılmaz´ı hastanede ziyaret ederek durumu hakkında bilgi alan Onar, saldırganların kısa sürede yakalanması için tüm imkânları seferber edeceklerini söyledi. Onar´ın konu hakkında ?Kesinlikle siyasi bir durum yok. Müdürlüğümüzde görevli polis memurunun her iki ayağından tabanca kurşunu ile yara almıştır. Kanaatimizce özel bir durum var olarak gözüküyor. Şüphelilerin yakalanması konusunda ekiplerimiz yoğun bir çalışma yapmaktadır. Kısa zamanda durum aydınlanacaktır? açıklamasını yaptığı öğrenildi.

PLANLI SALDIRI MI?

Plakası gizli araç içerisinde yüzleri maskeli kişilerin bu saldırısının terör örgütü üyesi oldukları iddia ediliyor. Yılmaz´ı evinin önüne kadar takip eden ve araçtan indiği sırada saldıran saldırganların saldırı planlı bir şekilde gerçekleştirdikleri üzerinde duran polis bir yandan da istihbari çalışmalarla olayı aydınlatmaya çalışıyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ