Terör Örgütüne bir darbe de Kırıkkale Emniyetinden

Terör Örgütüne bir darbe de Kırıkkale Emniyetinden

BU KEZ DE "ICE CRYSTAL" (METAMFETAMIN)...

Terör Örgütüne bir darbe de Kırıkkale Emniyetinden

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. Ekipler tarafından yapılan operasyonda 1,5 kilogram ?Ice Kristal? diye tabir edilen uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucunun parasal değerinin 150 bin dolar olduğu ileri sürüldü.

DEĞERİ 150 BİN DOLAR

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen bin operasyonda parasal değeri çok yüksek olan 1,5 kilogram uyuşturucu ele geçirildi Türkiye´de az rastlanan ve Ice Kristal diye tabir edilen uyuşturucunun parasal değerinin yaklaşık 150 bir dolar olduğu ileri sürüldü. Uyuşturucu ile ilgili olarak yakalanan zanlıların, terörle bağlantılarının olma olasılığının yüksek olabileceği iddia edildi. Uyuşturucu´nun Van´dan İstanbul´a götürülmekte olduğu bildirildi.

VAN´DAN İSTANBUL´A GİDİYORDU  

Kırıkkale-Kayseri Karayolu üzerinde uygumla yapan Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Ekipler, Leydi adlı uyuşturucu köpeği ile arama yaptı. Arama sonunda araç içinde gizli bölmede 1.5 kilo ağırlığında metamfetamin (Ice Kristal) uyuşturucu ele geçirildi. Araç içinde H.A (41), E.T (59) adlı kadınlarla birlikte M.K (43) ve H.A (51) yaşlarında dört kişi yakalandı. Yakalanan bazılarının terörle bağlantılarının yüksek olabileceği iddia edildi. Yakalanan zanlılar, sorgulanmak üzere adliyeye çıkartıldı. Polis, geniş çaplı soruşturma başlattı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü