Terör örgütü PKK´yı bir kez daha lanetliyoruz

Terör örgütü PKK´yı bir kez daha lanetliyoruz

GEREKLİ CEVAP EN SERİ ŞEKİLDE VERİLMELİ

Terör örgütü PKK´yı bir kez daha lanetliyoruz

CHP Kırıkkale İl Başkanı Av. Ahmet Önal teröre ve destekçilerini lanetlediklerini belirterek ?Kayseri de 14 askerimizi şehit eden hain terör örgütü PKK´yı bir kez daha lanetliyoruz? dedi.

GEREKLİ CEVAP EN SERİ ŞEKİLDE VERİLMELİ

Önal açıklamasında ?Çarşı iznine çıkmaya hazırlanan Mehmetçiklerimize saldıracak kadar gözü dönmüş bu haydutlara, vatan hainlerine gereken cevap en sert şekilde verilmelidir. Geçtiğimiz günlerde İstanbul da, son olarak da Kayseri de yaşanan hain terör saldırılarında yaşamını yitiren tüm şehitlerimize yüce Allah dan rahmet, kederli ailelerine ve tüm ülkemize baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin içerisinden geçtiği maalesef her geçen gün daha da derinleşen bu karanlık tablonun bir an önce son bulmasını, ülkemizin hak ettiği güven ortamına acilen kavuşmasını temenni ediyoruz? şeklinde ifadelere yer verdi.

İSTANBUL PATLAMASININ SİS PERDESİ

Önal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ?İstanbul´da yaşanan saldırının arkasındaki sis perdesi aralanmadan bu kez de Kayseri de meydana gelen bu patlamaya neden engel olunamamıştır. Hükümetin iflas eden Suriye politikaları sonucu, sınırlarımız adeta delik deşik olmuştur. Suriye den ülkemize kimler hangi amaçla girip çıkıyor, bunu bile bilmiyoruz. Suriye deki kaos ve terör ortamından maalesef ülkemizde fazlasıyla etkilenmiştir. Ayrıca Hükümetin açılım politikası adı altında yürüttüğü çözüm sürecinde silahlarını bırakacağı söylenen PKK terör örgütünün silahlarını bırakmadığı gibi, ülkemizin bazı bölgelerini silah deposuna çevirdiğini görüyoruz. Açılım sürecini hendek kazarak ve silah depolayarak geçiren bu hain örgüt, maalesef ülkemizin birçok yerinde hain eylemlerini yapabilir hale gelmiştir. O dönem yürütülen politikaların yanlış olduğunu söyleyen Partimizin, bugün bir kez daha haklı çıktığımızı görüyoruz. Gelinen noktada Ülkemizi yönetemediği açık olan, ülkemizi terör bataklığına sürükleyenlerin bu konuda söyleyecek ve yapacak hiçbir şey de yoktur.?

ÜLKEMİZ EKONOMİK KRİZLE BOĞUŞURKEN

?Ülkemiz ekonomik krizle boğuşurken, işsizlik oranı %12´lere dayanmışken, son çeyrekte Türkiye ekonomisi %1.8 oranında küçülmüşken, dolar 3.50 lirayı geçmiş, benzin 5 lira 10 kuruşlara dayanmışken Hükümet yetkililerinin bu sorunları çözmek yerine Başkanlık Sistemini tartışmaktan başka bir şeye çaba harcamamalarını kaygıyla izliyoruz. 14 yıldır tek başına iktidarda olanların ülkemizin en temel sorunlarında söyleyecek bir sözlerinin olmadığı görmek, güvenlik ve ekonomide Hükümetin çoktan iflas ettiğinin en açık göstergesi olmuştur.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız