Terminal önü kavşağının ihale aşamasında

Terminal önü kavşağının ihale aşamasında

43 ilin kavşak noktasında bulunan Kırıkkale'de Ankara ve Kayseri yollarının kesiştiği noktada, trafik akışını rahatlatmak amacıyla Karayolları ve Belediye tarafından ortak çalışmalar neticesinde ihale aşamasına geldiği belirtildi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın yakından takip ettiği, Terminal Önü Köprülü Kavşağı projesi ile 43 ilin kavşak noktasında olan trafik akışını rahatlatacağını ve olası kazaların önüne geçilmiş olacağı kaydedildi. Saygılı yaptığı açıklamada “Terminal Önü Köprülü Kavşağı projesi Karayolları ve Belediyemizin ortak çalışmalar neticesinde tasarlanarak ihale aşamasına gelmiştir. Belediyemizin yaptığı zemin etüdü ve altyapı düzenleme çalışmasının tamamlanmasının ardından 4 Eylül 2014 tarihinde ihale edilmek üzere ilan edildi.”

 

ÜST GEÇİT ÇALIŞMALARI

“Ankara-Kırıkkale arası direk geçişi sağlayacak bir üstgeçit, yan yollara dağılımı sağlayan hemzemin kavşak çözümlemeleri ve Ankara-Kayseri arasında direk geçişi sağlayacaktır. Bu sayede başta şehrimiz olmak üzere, şehrimizle bağlantısı olan 43 ilin de ulaşım sıkıntısını tamamen ortadan kaldırılacaktır.” dedi. Terminal Önü Köprülü Kavşağı, Betonarme olarak tasarlanarak köprülü kavşak projesinde Kayseri-Ankara arasındaki geçişi sağlayan Baks geçit 4.50 m yüksekliğinde, Ankara-Kırıkkale şehir merkezi arasında direk geçişi sağlayan iki yönlü köprü yerden 9.00 m yüksekliğinde olduğu ifade edildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ