Terfi eden 27 polise rütbeleri takıldı

Terfi eden 27 polise rütbeleri takıldı

Kırıkkale?de bir üst rütbeye terfi eden 27 polis için, polis evinde rütbe terfi töreni düzenlendi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünde bir üst rütbeye terfi eden 27 polis?e polis evinde düzenlenen rütbe terfi töreni ile apoletleri takıldı.

YÜKÜMLÜLÜKLERİ DAHA FAZLA ARTMAKTA

 İl ve ilçe merkezlerinde her geçen gün artan insan nüfusunda, polislerin sorululuk ve yükümlülüklerinin de fazla arttığına dikkat çeken Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, ?Bizler 24 saat esasına göre gerek suçların önlenmesi, gerekse suçluların yakalanması ve aziz milletimizin, Kırıkkale halkının ırz, namus, can, mal emniyetinin deruhte edilmesi anlamında merkez dahil olmak üzere 9 ilçemizde hizmet veriyoruz. Şüphesiz ki sivilleşmenin, yerelleşmenin yaygın hale geldiği kentte ve ilçe merkezinde yaşamanın yoğun hale geldiği bu sosyal yapıda sizlerin sorumlulukları sizlerin yükümlülükleri daha fazla artmaktadır? dedi.

 

GÖREVLERİNE BAĞLI ÇALIŞACAKLAR

Bir üst rütbeye terfi eden personelin teşkilat içerisinde toplumun huzur ve güvenliğini temin etmek kanun hakimiyetini ve devlet otoritesi gibi bir çok önemli görevleri ifa ettiklerini ifaden eden İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, ?Üstlenmiş oldukları suç ve suçlu ile mücadelede bugüne kadar olduğu gibi meslek, onur ve itibarına yakışır tutum ve davranışlarını sürdürerek görevlerine bağlı çalışacaklarına, disipline uyacaklarına, polis halk ilişkilerinin olumlu yönde gelişmesine katkı sağlayacaklarına ve son derece önemli başarılara imza atarak bundan sonra da aynı görev şuuru ve bilinci içerisinde çalışacaklarına olan inancım tamdır? şeklinde konuştu.

 

RİAYET EDEREK HİZMET EDECEKLER

Törenin açılış konuşmasını terfi eden polisler adına 4. sınıf emniyet müdürü Aydın Yaman yaptı. Yaman yaptığı konuşmada polis teşkilatının kurulduğu günden bu güne kadar teşkilat mensupları olarak halkın huzur ve güvenliği için canları pahasına, demokrasiye bağlı, insan haklarına saygılı, hukuka ve kanunlara riayet ederek hizmet edeceklerini söyledi.

 

YOĞUN KATILIM

Geniş katılımın olduğu törende terfi eden polislerin apoletlerini, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Emine Aktepe ve İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu taktı.

 

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ