Tercihlerde son gün 3 Ağustos

Tercihlerde son gün 3 Ağustos

Sınav Dergisi Dershaneleri YGS ve LYS Tercihlerinde öğrencileri yalnız bırakmıyor. Dershane Müdür Yardımcısı Mustafa Erünsal, Sınav Dergisi Dershaneleri tüm şubelerinde olduğu gibi Kırıkkale?de de Tercih Robotu kullanarak Öğrencilerin Tercihte yardımcı ol

BÜTÜN ÖĞRENCİLERE YARDIMCI OLUYORUZ
YGS ve LYS Tercihlerinde son gün 3 Ağustos olduğunu hatırlatan Sınav Dergisi Dershanesi Müdür Yardımcısı Mustafa Erünsal, ?Gecen Yıl Milliyet Gazetesi eğitim yazarı Abbas Güçlü?nün en güvenilir tercih robotu seçtiği programını kullanarak öğrencilerimizin öğrencileri tercih kılavuzu zahmeti çektirmeden tercihleri güvenli şekilde yapılmasını sağlıyoruz. Sadece dershanemiz öğrencileri değil bütün öğrencilere tercihlerinde yardımcı oluyoruz? diye konuştu.

TERCİHİN PÜF NOKTALARI
Tercih püf noktalarına hakkında bilgi veren Erünsal, ?Adaylar en fazla 30 Tercih yapa bilmekte 2012 ÖSYS?de alan sınırlaması yoktur. Seçeceğiniz üniversitenin yurt ve burs imkanlar hakkında bilgi edininiz.Tercih listenizi oluştururken ailenizin fikirlerini mutlaka alınız, tercih sıralamasında, önceliği en çok istediğiniz programa veriniz, tercih listenizde yerleştirildiğinde gidemeyeceğiniz programlara kesinlikle yer vermeyiniz, özel yetenek sınavı ile öğrenci alan programlara tercih listenizde yer vermeyiniz, Tüm üniversitelerin kesin kayıtları tamamlandıktan sonra açık kalan kontenjanlar ? ek yerleştirme kılavuzu? ile ilan edilecektir? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ