Terbiyesizliğin Bu kadarına pes!

Terbiyesizliğin  Bu kadarına pes!

Kırıkkale'de 5 kişi girdikleri ev sahibi emekli bekçiyi döverek hastanelik ettiler. Darp ettikleri bekçinin parasını ve evde bulundurduğu kuru sıkı tabancasını alıp kayıplara karıştılar.

SOPALARLA EVE GİRDİLER

Alınan bilgiye göre şüpheli 5 kişi, Yuva Mahallesi 2543. Sokak'ta bulunan müstakil bir evde yaşayan 79 yaşındaki emekli bekçinin evine göz dikti. Ellerinde sopalarla eve zorla giren şüpheliler, evde bulunan emekli bekçi Fevzi Şahin'i darp edip yaraladı. Kanlar içinde kalan yaşlı adam baygınlık geçirerek yere yağıldı.

 

TABANCASINI VE PARASINI ALDILAR

Şüpheliler, evi de talan ederek yaşlı adamın bir miktar parası ile kurusıkı tabancasını alarak kayıplara karıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil Servis ile çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Vücudunun birçok yerinden ve başından darbe alan yaşlı adam, sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, çevrede geniş çaplı güvenlik tedbiri aldı. Ekipler, kısa sürede olayın şüphelilerinden A.M, B.Z. ile ismi öğrenilemeyen bir kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ