TEOG´da Özel Sakarya Ortaokulu damgası

TEOG´da Özel Sakarya Ortaokulu damgası

SAKARYA´DA BAŞARILARA DEVAM

TEOG´da Özel Sakarya Ortaokulu damgası

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavlarına Kırıkkale Özel Sakarya Ortaokulu yine damgasını vurdu.

BAŞARILAR SÜRECEK

Okul Müdürü İlhami Arıkan, başarılı olan öğrencilerine altın ve çeşitli hediyeler verdi. Açıldığı yıldan bu yana elde ettiği hem akademik hem sportif başarılarıyla adından sıkça bahsettiren Özel Sakarya Ortaokulu, TEOG sınavlarında da yükselen çizgisini sürdürdü.

ÖDÜLLENDİRİLDİ

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından okul müdürü İlhami Arıkan,   başarı elde eden öğrencileri ödüllendirdi. Arıkan? Yaklaşık 1 milyon 200 bin öğrencinin ter döktüğü sınavlarda 1 öğrencimiz 120 soruda 120, 3 öğrencimiz 118 ve 2 öğrencimizde 117 doğru cevap yaparak başarılarını kanıtladılar. Edindiğimiz bilgilere göre sadece bireysel başarıda değil kitlesel anlamda da okulumuz 120 soruda 103 net ortalaması ile Kırıkkale´de ilk sırada bulunuyor.?dedi.

GEÇEN YIL DA BAŞARI ELDE EDİLDİ

Sözlerine devam eden Arıkan, şunları söyledi:  Sadece bu yıl değil geçtiğimiz yıllarda da benzer başarılar sergiledik ve önümüzdeki yıllarda da çıtamızı yükselterek devam edeceğiz. Kurulduğumuzdan bu yana gösterdiğimiz bu başarının sırrı ise öğretmenlerimizin tüm öğrencilerimizle birebir ilgilenmesi ve hem öğretmenlerimizin hem öğrencilerimizin aylar süren istikrarlı çalışmalardır. Önümüzdeki yıllarda da adımızdan söz ettirmeye ve Kırıkkale halkına hizmet etmeye devam edeceğiz.? Sınavda başarı gösteren öğrenciler ise başarılarında öğretmenlerinin ve okullarının sağladığı imkânlar ve birebir takip edilmenin büyük etkisi olduğunu vurguladı. 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti