Temsilcilerimiz kayıplara üzgün

Temsilcilerimiz kayıplara üzgün

TELAFİ EDECEĞİZ

ANTRENÖR NİHAT BARAN: ?KAZANACAĞIMIZ MAÇI BİR PUANLA KAPATTIK. AMA HER ŞEYE RAĞMEN ARADAKİ PUAN FARKINI AÇACAĞIZ?

Temsilcilerimiz kayıplara üzgün

Baran, arka arkaya oynayacakları üç maçta kesinlikle rakiplerini küçümsemeden mücadele vereceklerini ve taraftarların desteklerinin kendilerine güç verdiğini söyledi. Bölgesel Deplasmanlı ligin 6 grubunda yer alan temsilcilerimizden Büyük Anadolu Kırıkkalespor, deplasmanda Sincan Belediye ile golsüz berabere kalırken takımın maçın başında 10 kişi kalmasının oyunlarını etkilediğini açıkladı.

?10 KİŞİ KALMAMIZ OYUNUMUZU BOZDU?

Büyük Anadolu Kırıkkalespor Antrenörü Nihat Baran, rakipleri karşısında maçın 25 dakikasından itibaren 10 kişi kalmalarının oyun disiplinini bozduğunu belirterek ?Takım olarak hedefe gideceğimize inancımız sonsuz. Allah´ın izniyle grubumuzda elimizi bükecek rakip göremiyorum. Tek korktuğum maçlarımızda taraflı hakem çıkmasın. Şu anda arka arkaya oynayacağımız üç maçımızı da kazanarak hedefimiz aradaki puan farkını açmak içindir. Bartın ve Çubuk maçları ile birlikte ilk yarıyı lider kapatacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın, her geçen gün daha iyi duruma gelmek için elimizden geleni sahaya yansıtmaya devam edeceğiz.?

RAKİPLERİMİZİ KÜÇÜMSEMEYECEĞİZ

Antrenör Baran, kendi sahalarında Yeniçağa, Devrek ve 100. Yıl Soğukpınar karşılaşmalarında hedeflerinin 9 puan olduğunu ifade ederek ?Kesinlikle rakiplerimizi küçümsemeden vereceğimiz mücadeleden tek hedefimiz olacak oda galibiyet için hiç kimsenin bu konuda endişesi olmasın. Büyük Anadolu Kırıkkalespor olarak mutlaka geçen yıl düştüğümüz lige dönmek istiyoruz.?

TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Her zamankinden çok hedefe gitmek için taraftarların desteklerine ihtiyaçları bulunduğunu belirten Antrenör Nihat Baran ?Büyük Anadolu Kırıkkalespor olarak gerek kendi sahamızda, gerekse deplasmanda taraftarlarımızın gösterdiği destekten dolayı herkese teşekkür ederim. Başarı taraftarlarla gelir ve bu konuda kendileri ile biz başarıyı yakalamak en büyük dileğimiz.?

******

ANTRENÖR FUAT GÜMÜŞAY: ?BEKLENMEDİK YENİLGİ TAKIM OLARAK ÜZÜLMEMİZE NEDEN OLDU. BU YENİLGİYİ EN KISA ZAMANDA TELAFİ EDECEĞİZ?

Bağlum önünde kaybolduk

Bölgesel Deplasmanlı ligin 6 grubunda yer alan temsilcilerimizden MKE Kırıkkalespor´un kendi sahasında Keçiören Bağlum önünde 3-0 yenilginin üzüntüsünü yaşadı.

BEKLENMEDİK HATALAR YAPTIK

MKE Kırıkkalespor olarak iyi başladıkları lig de son haftalarda aldıkları beklenmedik yenilgilerin herkes kadar kendisini de üzdüğünü ifade eden Antrenör Fuat Gümüşay ?Grubumuzda bulunan birkaç takım haricinde diğer takımlar bizimle aynı ayarda olmaları ile birlikte gününde olan takım maçı alıp götürüyor. Biz takım olarak iyi başladık ama ne yaz iki beklenmedik hatalar yüzünden kalemizde gördüğümüz gollerle birlikte oyun disiplininden uzaklaşmamız yenilgi getirdi ve sonuç olarak kendi evimizde farklı yenildik.?

TELAFİ EDECEĞİZ

Antrenör Gümüşay, ?En kısa zamanda tekrar toparlanmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız da, Başkan ve yönetim kurulumuz takımımıza gereken önemi gösteriyorlar ve bununla birlikte çalışmalarımız sonunda eksikliklerimizi gidermek ana hedefimiz olacaktır. Teknik kadro olarak inşallah çareler tükenmez ve çare bulacağız. En az bizim kadar da futbolcu arkadaşlarım da üzüntüsü hâkim. Ellerinden geleni sahada yapacaklar.?

ÇUBUKSPOR MAÇI ZOR GEÇECEK

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Çubukspor maçına da değinen Fuat Gümüşay, ?Rakibimizin gücünü biliyoruz ve 90 dakika sahada puan ve puanlar almak en büyük dileğimiz olurken futbolcu arkadaşlarımın vereceğimiz görevi yerine getirmeleri ile puan ve puanlarla dönmemiz söz konusudur. Bunun bilinmesini isterim.?

HABER-FOTO: ERHAN GÖGEM



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ