Temizlik İşleri gece gündüz boş durmuyor

Temizlik İşleri gece gündüz boş durmuyor

Kurban Bayramının yaklaştığı şu günlerde Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünce başlatılan ilaçlama çalışmaları son hızla sürüyor. Bayram öncesi mezarlık ziyaretlerinin sağlıklı yapılabilmesi amacıyla öncelikli olarak mezarlıklarda uçkun ve zem

SICAK GÜNLERDE HAŞEREYE GÖZ AÇTIRILMADI

Temmuz ayında yoğun olarak sivrisinek, karasinek, afit, cronomid, kene, haşereye karşı ilaçlama çalışmalarına ağırlık verdiklerini ifade eden Temizlik İşleri Yetkilileri, Kırıkkale halkını sinek, böcek ve haşereye karşı sürekli uyardıklarını da vurguladılar. Belediyeden yapılan açıklamada, "Karasinek mücadelesinde, mahallelerde bulunan terk edilmiş evler, kontrolsüz çöp alanları, çöp kovaları, çöp konulan kaldırım alanları, ahırlar ve gübrelik alanlar, kümesler, tüm açık ve kapalı pazar yerleri gibi karasinek üreme alanları ilaçlandı.?

GECE GÜNDÜZ TERTEMİZ BİR KIRIKKALE

?Ayrıca gece yapılan mücadelede ise şehir merkezi ve mahallelerde bulunan park alanları ve ağaçlar, piknik ve mesire alanları, mezarlıklar çeşitli haşerelere karşı ilaçlanıyor. Özellikle sivrisinek ve chrinomidaya karşı en etkin mücadele üreme alanlarının ortadan kaldırılmasıdır. Havuz, fıçı, bidon gibi kaplarda bir haftadan fazla su bekletilmemesi, bina bodrum katlarınızda su birikintileri var ise mutlaka Temizlik İşleri Müdürlüğüne bildirilmelidir" şeklinde uyarılar yapılmıştı.

MEZARLIKLAR ÖNEMLİ

Bu günlerde de mezarlık ziyaretlerinin sağlıklı yapılabilmesi amacıyla öncelikli olarak mezarlıklarda uçkun ve zemin ilaçlama çalışmasına ağırlık verdiklerini belirten Temizlik İşleri müdürlüğü Yetkilileri, ?Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirler alınarak çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapmaları için Yenimahalle, Yuva, Kırıkköyü mezarlıklarımızda Temizlik Müdürlüğü ilaçlama ekiplerimiz haşereyle mücadele çalışmasını gerçekleştiriyor. Ayrıca mezarlıklardaki bakım çalışmalarımız yoğunlaştırıldı? denildi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ