Temiz bir çevre için el ele

Temiz bir çevre için el ele

Kırıkkale`de bir ilçe belediyesi daha temiz bir toplum için başlattığı çalışma kapsamında ilçedeki her eve çöp konteyneri dağıtıyor.

SAĞLIKLI UYGULAMA 

Kırıkkale`nin Bahşılı İlçesi Belediye Başkanlığı "daha temiz bir toplum için ele ele" sloganıyla başlattığı çalışma kapsamında evlere çöp konteyneri dağımı yapmaya başladı. Konteyner dağıtım töreninde ilk olarak 60 haneye konteyner dağıtımı yaparak uygulamayı test ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, uygulamanın olumlu sonuç verdiğini, şimdi de bu uygulamayı tüm ilçeye yayacaklarını söyledi. 2 bin haneye dağıtımı gerçekleştirilecek olan çöp konteyneri uygulaması sonunda ilçenin daha temiz ve daha sağlıklı olacağını belirtti.

HERKES KENDİ MALI GİBİ KORUMALI

Konteynerleri, herkesin kendi malı gibi koruyacağına inandığını söyleyen Başkan Bişkin, "Konteynerleri kendi malınız gibi koruyacağınıza inanıyorum. Dağıttığımız broşürlerdeki hususlara uyarak gerekli desteği vermeniz, başta sizler olmak üzere hepimizin daha temiz bir Bahşılı için hep el ele sloganı çalışmasının karşılığını bulmuş olacaktır. Dinimizde de temizliğe büyük önem verilmiş. Bu önem ayetlerde, hadislerde ve atasözlerinde yer almıştır. Hem kanuni yönden, hem dini yönden, hem de insani yönden görevlerimizi tam yapalım. Yapmayanları ise uyaralım" dedi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü