Temiz Kırıkkale için tertemiz kampanya

Temiz Kırıkkale için tertemiz kampanya

ÇEVRE BİLİNCİ ARTTIRILMALI

Temiz Kırıkkale için tertemiz kampanya

6 Mayıs Hıdrellez etkinliğinde başlatılan temiz çevre kampanyası farklı etkinliklerle devam ediyor. Tüm okulları kapsayan eğitim programı Karşıyaka Mahallesindeki İsmail Üstüner İlkokulunda başladı. Kampanyayı başlatan Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır öğrencilere kitap dağıtıp nasihat etti. 

BAŞKAN YARDIMCISI BAKIR´IN PROJESİ

Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Temizlik Kampanyası adı altında Karşıyaka Mahallesi İsmail Üstüner İlkokulunda düzenlenen programa katıldı.

4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE ANLATILDI

Karşıyaka Mahallesi İsmail Üstüner İlkokulu 3 ve 4´ncü sınıf öğrencilerine kişisel ve çevre temizliği hakkında eğitim verildi. İlk olarak bu okulda başlayan seminerin açılış konuşmasını Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, 6 Mayıs Temizlik ve Çevre kampanyası başlatıldığını ve bu kampanyanın devamı olarak ilimizdeki ilkokullarda eğitim ile devam edeceğini belirtti.

ÇEVRE BİLİNCİ ARTTIRILMALI

Bu eğitim ile çevre bilincini artırmak daha yaşanılabilir Kırıkkale olması için bu bilinci ilkokullardan başlayarak anlatılacağını söyleyen Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, program dâhilinde nisan ayına kadar eğitimlerin devam edeceğini söyledi. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, tamamı Belediye personellerimiz tarafından hazırlanan ?Feyza´nın Temiz Dünyası´ adlı hikâye kitabını öğrencilere hediye etti.

BAKIR ÖĞRENCİLERE ÖĞÜTLER VERDİ

Konuşmasının ardından öğrencilerin arasında hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, öğrencilere Temizlik Müdürlüğünün belirttiği saatlerde çöpün çıkarılmasını ailelerine iletmesini istedi. Ardından Kırıkkale Belediyesi personelleri temizlik ve çevre bilinci hakkında slayt eşliğinde anlattı. Yaklaşık bir saat süren eğitim sonrasında öğrencilere ?Feyza´nın Temiz Dünyası´ adlı hikâye ve çöp bırakma saatlerini gösteren etiket dağıtıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü