Temiz Kırıkkale için okul okul geziyorlar

Temiz Kırıkkale için okul okul geziyorlar

TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Temiz Kırıkkale için okul okul geziyorlar

Kırıkkale Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyasında hedefe ulaşmak için belediye yetkilileri okullarda kampanyayı anlatıp öğrencileri bu yönde bilgilendiriyorlar.

UZELLİ´DE TEMİZLİK ANLATTILAR

Temiz Kırıkkale için el ele kampanyası için okullarda düzenlenen programın 2´ncisi Mehmet Uzelli İlkokulunda gerçekleştirildi. Kişisel temizlik, Çevre temizliği ve duyarlığı anlatılan eğitimin 2´ncisi Mehmet Uzelli İlkokulunda düzenlendi. Program Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır´ın kişisel temizlik, Çevre temizliği ve hassasiyetini anlatan konuşmasıyla başladı. Minik öğrencilere temiz çevre ve kişisel temizlik hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, minik öğrencilerden eğitimden öğrenmiş oldukları bilgileri aile ve yakın çevreleri ile paylaşmalarını istedi. Çöp bırakma saatlerine de ayrıca uymaları gerekildiği konusunda da uyarı yapan Belediye Başkanımız Sayın Mutlu Erol Bakır, ?Feyza´nın temiz dünyası´ adlı kitabı öğrencilere hediye etti.

MECLİS BAŞKANINA ÖZEL ZİYARET

Belediye Başkanı Mutlu Erol Bakır, eğitim sonrasında Mehmet Uzelli İlkokulunda Öğrenci Meclis Başkanlığına seçilen Asude Demir´in sınıfını ziyaret ederek tebriklerde bulundu. Okul başkanı Asude Demir, Belediye Başkanı Mutlu Erol Bakır´a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek seçim yarışında vermiş olduğu vaatlerini anlattı.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ VE KİŞİSEL TEMİZLİK

Çevre Temizliği ve kişisel temizliği anlatılan eğitiminde ayrıca Belediyemizin çalışma sisteminden bahsedildi. 200 kişilik kocaman bir aile olduğu belirtilen eğitiminde öğrencilerin soruları da yanıtlandı. Eğitim sonrasında öğrencilere tamamen belediye personellerimizin hazırladığı ?Feyza´nın Temiz Dünyası´ adlı kitap hediye edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü