Temiz bir çevre için el ele

Temiz bir çevre için el ele

TEMİZLİK KAMPANYASI PROGRAM DÂHİLİNDE OKULLARDA BAŞLATILAN BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI SÜRÜYOR

TEMİZLİK KAMPANYASI PROGRAM DÂHİLİNDE OKULLARDA BAŞLATILAN BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI SÜRÜYOR

Temiz bir çevre için el ele 

Kırıkkale Belediyesi tarafından ilkokullarda başlatılan ?Temiz Çevre? kampanyası ile ilgili okullarda başlatılan bilgilendirme toplantıları sürüyor.

3 AYRI OKUL ZİYARET EDİLDİ

Dün 3 ayrı okulda yapılan toplantılarda Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır öğrencilerden ailelerini çöplerini uyarmalarını istedi. Temiz Çevre Kampanyası ile okullarda devam eden eğitim programında 100.Yıl İlkokulu, Mustafa Necati ilkokulu ve bugün eğitim verilen Ahmet Sümer ilkokulunda devam ediyor. Temiz Çevre ve Kişisel temizlik hakkında verilen eğitimde Belediyemizin çalışma koşulları ve temizlik hakkında yapmış olduğu çalışmalar slayt gösterisi ile öğrencilere anlatıldı. Öğrencilerin de soruları yanıtlanan eğitimde günlük yaşantımızda çevreye verdiğimiz zararlardan bahsedilerek neler yapılabilmesi gerektiği anlatıldı.

OKUL MÜDÜRLERİ DESTEK VERDİ

Okul Müdürleri ve öğretmenlerimiz böyle bir programın düzenlenmesinin çok faydalı olacağını belirterek, başta Belediye Başkanı Mehmet Saygılı olmak üzere tüm ekibe teşekkür ettiler. Ahmet Sümer İlkokulundaki programa Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır da katılarak bir konuşma yaptı. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, konuşmasında öğrencilere kişisel bakım ve çevre temizliğine özen göstermeleri konusunda uyarıda bulundu. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, ayrıca öğrencilerden çöp bırakma saatlerine uymalarını ve ailelerini uyarmalarını istedi. Program sonrasında öğrencilere tamamen Belediyemiz personelinin hazırladığı ?Feyza´nın Temiz Dünyası? adlı hikâye kitabı hediye edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü