Temayül tamam, sonucu meçhul!

Temayül tamam, sonucu meçhul!

AK Parti'den Kırıkkale Milletvekili adayı olacak 3 ismin belirlenmesi için öngörülen ilk aşamadan bir tanesi olan temayül yoklaması yapıldı 3'ü eski 5 milletvekilinin katılmadığı temayül yoklamasının ardından aday adayları iki aşamalı elemeden daha geçece

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAK İSTEYEN ADAY ADAYLARI İLK SINAVI VERDİ.  

 

KADINA ŞİDDETLE MÜCADELE

AK Parti`den milletvekili aday adayı olanlar ve AK Parti teşkilatı, temayül yoklamalarında oylamadan önce kadına şiddete karşı başlatılan kampanya için imza verdi. İl Başkanı Mürsel Akçay, "Kadına yönelik her türlü şiddetin; acı ve ıstırap veren, yaşam hakkını tehdit eden, temel bir insan hakkı ihlali olduğuna, toplumu derinden yaralayıp zayıflattığına, aile birliğini zedeleyip anne ve çocuk sağlığını bozan son derece önemli bir halk sağlığı sorunu olduğuna, kadına yönelik şiddetin katı töre, gelenek gibi hiçbir gerekçe ile asla meşrulaştırılamayacağına, inanıyoruz. Hayat arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, annemiz, geleceğimizi emanet ettiğimiz evlatlarımız, kadınlar bu toplumun yarısını oluşturan erkeklerle aynı haklara sahip bireylerdir. Bu nedenle kadına yönelik şiddete ortak olmayacağız, seyirci kalmayacağız. Kadına yönelik şiddete son vermek için el ele verelim. Kadına karşı şiddetle mücadelede, toplumun bütün bireyleri olarak üzerimize düşen görevi yapmak üzere kararlıyız. Biz de varız"

BÜTÜN ADAY ADAYLARININ YANINDAYIZ

AK Parti teşkilatı olarak bütün Milletvekili Aday Adaylarının yanlarında olduklarını belirten İl Başkanı Akçay, “Hiç kimseyi destekleme şansımız yok. Ben inanıyorum ki Haziran ayında 3 milletvekilliğini alacağız. Genel merkezimiz Nisan ayında adaylarımızı belirlediğinde, adaylarımız ile birlikte gece gündüz çalışacağız. Teşriflerinizden dolayı teşekkür ederim”

SONUÇLAR AÇIKLANMAYACAK

Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığı için temayül yoklamasını yaptıklarını belirterek, “Temayül yoklamasında tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız hür iradeleri ile aday adaylığının belirlenmesi konusunda tercihlerini kullanacaklar. Temayül yoklaması saat 10 itibariyle başlayıp 16 itibariyle sona erecektir.” Kullanılan oyların genel merkeze götürüleceğini ve sayımının genel merkezde yapılacağını belirten Başkan Gönül, yapılan sayımın ardından, sayım sonuçları açıklanmayacağını dile getirdi.



İLHAT
1.03.2015 21:26:12
GAZ ALMA MESELESİ.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız