TEMAD ve TÜED´den birlik çağrısı

TEMAD ve TÜED´den birlik çağrısı

ORTAK HAREKET ETME KARARI ALDILAR...

TEMAD ve TÜED´den birlik çağrısı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şubesi Başkan ve yöneticileri ziyaretlerini sürdürüyor. TEMAD yöneticileri hafta sonunda Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret ettiler. Ziyarette ülkenin son günlerde içinde bulunduğu durum değerlendirildi. Toplantının sonunda birlik ve beraberlik çağrısı yapıldı.

EMEKLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığını ziyaret eden TEMAD Kırıkkale şube başkanlığı Türkiye´nin son günlerde başına iyice bela olan terör olayları ve ülke ekonomisi konularında fikir alışverişinde bulundular.

BU ÜLKE BÖLÜNEMEZ HEPİMİZİN

Ziyarette TEMAD şube başkanı ve yardımcıları ülkeyi saran ve son günlerde iyice azan terör olayları hakkında ? ülke hepimizin. Bizlerin asker kökenli olması sizlerin de sivil sektörlerde çalışarak emekli olmuş olmanız bu ülkenin hassasiyetlerine farklı pencereden bakıyoruz anlamına gelmez. Bu nedenle terör konusunda beraberce tepki koymamız ve beraberce lanetlememizden doğal bir şey olamaz. Önümdeki günlerde ?terörün karşısında kale gibiyiz? adında bir tepki yürüyüşü planlıyoruz. Bu faaliyetimizde sizleri de yanımızda görmek bize güç verir, onur verir.? Şeklinde konuştular.

TOPLUMSAL OLAY HEPİMİZ SAHİP ÇIKMALIYIZ

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale şube başkanlığı ise bu tür toplumsal olaylarda dün olduğu gibi bugünde sessiz kalmayacaklarını ve ?hele terör gibi bir hassas konuda elbette bizler nasıl ve ne şekilde tepki verilecekse ön saflarda yer almaya hazırız. Ülkemizin bu beladan kurtulması için bizlere düşen her faaliyette varız? dediler.

ORTAK HAREKET ETME KARARI ALDILAR

Ziyarete Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Erdoğan, Başkan Yardımcısı Raşit Aslan, Bakan yardımcısı ve Basın Halkla ilişkiler sorumlusu Fazlı Güventürk TEMAD adına katılırken ev sahipliğini Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale şube Başkanı Zekeriya Aytekin, Başkan yardımcıları Feyyaz Şeren, Erol Tekin, Hüseyin Baran ve Mehmet Akat yaptı. Her iki dernekte önümüzdeki günlerde başta terör konusunda beraber hareket etme kararı aldıklarını belirttiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü