TEMAD, Komutanı ziyaret etti

TEMAD, Komutanı ziyaret etti

"ÜYE SAYIMIZ HIZLA ARTIYOR"

TEMAD, Komutanı ziyaret etti

TEMAD Kırıkkale Şube Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kırıkkale il Jandarma Alay komutanlığına atana J. Kd. Albay İsa Çakmak´ı ziyaret ederek başarı temennisinde bulundular.

BİZ DE EMEKLİ OLACAĞIZ

Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak meslektaşlarının ziyaretlerinden memnun olduğunu belirterek ? hepimiz Allah nasip ederse bir gün emekli olacağız.  Bu emeklilik sürecinde topluma faydalı olmak için faaliyetlerde bulunmak ve bilgi ve tecrübemizi toplum yararına kullanmak için emeklilerimizin toplumda kabul görecek şekilde organize olması bizleri sevindiriyor.  Sizler de inşallah bilgi ve birikimlerinizi bu yönde kullanmaya devam edeceksiniz. Muvazzaflık hizmetini yürüten bizlerin emekli arkadaşlara destek ve yardımcı olması kaçınılmazdır? şeklinde konuştu.

ÜYE SAYIMIZ HIZLA ARTIYOR

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Erdoğan ise ziyarette ?Bizler muvazzaflık hizmetimizi tamamladık ve emekli olarak şehrimize yerleştik. Sizlerin de dediği gibi sivil toplum kuruluşu olarak bu şehre katkı sağlamak ve gerek yerel anlamda gerekse ülke genelinde tecrübelerimizi aktarmak ve katkı sağlamayı önceliyoruz. Şube başkanlığımız yeni açılmış olmasına rağmen üye sayımızı hızla artırdık ve artık yüzlerle ifade edilir duruma geldik. Şehrimizde sivil toplum anlamında önemli bir yer edindiğimiz kanaatindeyim. Halen görevde olan siz değerli komutan ve meslektaşlarımızla omuz omuza olmak ve hüsnü kabul görmek bizleri sevindiriyor. Siz değerli komutanımız ve arkadaşlarımızın bu şehre katacağı çok önemli hasletler olduğuna inanıyoruz? dedi. TEMAD il yönetimi Jandarma alay komutanlığı ziyareti karşılıklı iyi niyet ve samimi düşünce ve ifadelerle nihayetlendi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü