TEMAD Kırıkkale Şubesi Kilis Sınırına Gitti

TEMAD Kırıkkale Şubesi Kilis Sınırına Gitti

DEĞİŞİK İLLERDEN ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

TEMAD Kırıkkale Şubesi Kilis Sınırına Gitti

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Merkezin katkılarıyla Kırıkkale Şube Başkanlığının aralarında olduğu ailelerin de katıldığı bir ekip, Afrin Harekâtının devam ettiği illerimizden olan Kilis´e giderek bir açıklamada bulundu.

GENEL MERKEZİN TALİMATIYLA

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Zeytin Dalı Harekâtına katılmak istediğini söyledi. Dernek Başkanı Mehmet Dürgen yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri olarak bizler, Türk Silahlı Kuvvetlerinde yıllarca hizmet etmiş, Ülke, Devlet, Millet ve Bayrak sevgisi ile bu Vatan uğruna binlerce şehit ve gazi vermiş, vermeye de her zaman hazır olan, aziz Türk Milletinin birer evlatlarıyız. Emekli Astsubaylar ve Aileleri olarak, bu gün burada Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, bölgemizde, güven ve istikrarı sağlamak amacıyla sürdürülen, Zeytin Dalı Harekâtına destek olmak ve Şanlı Ordumuzun her zaman yanında olduğumuzu dünyaya ilan etmek için toplandık. Ordumuz, asırlar boyunca büyük kahramanlık hikâyeleri yazmış, Anadolu´yu bize yurt yapmış, Bursa´yı Edirne´yi İstanbul´u fethetmiş, Çanakkale´de düşmana geçit vermemiş, milli mücadelede düşmanı denize dökmüş bir ordudur? dedi.

DEĞİŞİK İLLERDEN ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

Güzide ülkemizin farklı ilerinden temsilcilerin katıldığı bu etkinliğe Kırıkkale Şube Başkanlığı da aileleriyle birlikte destek olmak amaçlı olarak omuz verdi. Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Erdoğan dernek üyeleri ve katılımcılara hitaben yapmış olduğu konuşmada ise? bizler bu etkinliğe ailelerimiz ile birlikte katıldık. Çünkü bizler görevde iken bizleri tüm zorluklara rağmen destekleyen ve bizler görevde olduğumuz her zaman ailenin reisliğini üstlenen ailelerimiz ve eşlerimizdir. Şu an Afrin Harekâtına katılan kahraman yiğitlerimizin de geride kalan aileleri emin olun eşleri babaları evlatları kadar değerli insanlardır. İşte bunu ortaya dökmek için bizlerde ailelerimizle birlikte buradayız? dedi.

HABER MERKEZİ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ