Telafisi olmayan bir maç

Telafisi olmayan bir maç

MKE Kırıkkalespor hafta sonu ikinci yarı perdesini Keçiören Sportif AŞ maçı ile açacak. Kazanmak için sahada her şeylerini vereceklerini dile getiren Teknik Patron Harun Aydoslu, ?Keçiören maçı bizim için hayati önem taşıyor. Çok iyi hazırlandık. Telafisi

MUTLAK 3 PUAN
Yaşanan maddi kriz nedeni ile hala transfer yasağını kaldıramayan Kırıkkalespor, mevcut kadro ile devam edecek. Kadrosundan Orhan Gazi Kelçe?yi Kırıkhanspor?a kaptıran Kırıkkalespor, her transfer döneminde olduğu gibi yine kadrosundan kayıplar yaşıyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen çalışmayı elden bırakmadıklarını belirten Teknik Direktör Harun Aydoslu, ?Biz mevcut kadro ile hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İkinci yarıya iyi bir giriş ve başlangıç yapmayı umuyoruz. Takım olarak iyi hazırlandık. Keçiören?den mutlaka 3 puan almamız şart.? dedi.
 
KADRO GİTTİKÇE DARLAŞIYOR
Orhan Gazi transferine değinen Aydoslu, ?Bizim için çok önemli bir oyuncuydu. Gitmesi bizim için sıkıntı oldu. Oynadığı alanı elbette bir kişi ile dolduracağız. Kendisi gitmek istedi ve gitti. Yapacak bir şey yok. Kadro gittikçe darlaşıyor. Sakat ve cezalı durumda ikinci yarı çok sıkıntı çekeceğimiz düşünüyorum Allah yardımcımız olsun. Her türlü olumsuzluğa rağmen bu takımı ligde tutmaya çalışacağız. Taraftarımızdan büyük destek bekliyoruz? dedi.
 
HAFTANIN MAÇLARI(22/01/2012) Saat: 13.30
MKE Kırıkkale              v          Keçiören Sportif A.Ş. 
A.Sebatspor                v          Diyarbakır Büyükşehir Bld.
Bayrampaşaspor          v          İnegölspor
Elazığ Belediyespor      v          Gümüşhanespor
Kastamonuspor           v          Ümraniye
Kırıkhanspor                v          Belediye Vanspor
Lüleburgazspor            v          Gebzespor
Manavgat Evrenseki     v          Hacettepe
Menemen Bld. v          Beşikdüzüspor


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ