?Tekrar Çal Sam? ayakta alkışlandı

?Tekrar Çal Sam? ayakta alkışlandı

GENÇLİK HEVESİ VE AMERİKA SERÜVENİ

?Tekrar Çal Sam? ayakta alkışlandı

Kırıkkale Üniversitesi öğrencilerinin sahneye koyduğu genç sanat organizasyonu tarafından hazırlanan ´Tekrar Çal, Sam´ adlı tiyatro oyunu, salonu dolduran izleyenleri tarafından ayakla alkışlandı.

İZLEYİCİLER AYAKTA ALKIŞLADILAR

Kırıkkale Kültür Müdürlüğü salonunda sahneye konulan ´Tekrar Çal, Sam´ adlı oyunda rol alanların tamamı üniversite öğrencilerinden oluştu. Yönetmenliğini Ulaş Genç´in yaptığı tiyatron oyununda üniversite öğrencileri Fahreddin Acılar, İbrahim Baltacı, Elif Özdemir, Ulaş Genç, Yusuf Kalaç, Şule Şeker, Dilay Akgül, Betül Kaya, Zeynep Müge Udul, Ezgi Melike Akyol, Özgür Engin Delice rol aldı.

GENÇLİK HEVESİ VE AMERİKA SERÜVENİ

Yönetmen Ulaş Genç tiyatro oyunu hakkında bilgi verirken, "Gençlik hevesi ve Amerika´da bir kişinin sevgili bulmaya çalışması, yalnızlıktan sıkılmış bir insanın çabalamasına, TV de öğrendiği kişilerin etkisinde kalmasına rağmen ondan kurtulup kendi hayatına yön vermesi, oyun kişisel gelişimi bir oyun, biz 2012 yılında kurulmuş bir topluluğuz iki yıldır faaliyet halindeyiz. Topluluğumuzun şu ana kadar 15´e yakın bir oyunu oldu" dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı