Teknik Destek Programı TSO’da tanıtıldı

Teknik Destek Programı TSO’da tanıtıldı

İmalata yönelik faaliyet gösteren firmalara Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan 2023 yılı Teknik Destek Programının tanıtımı Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

İmalat sanayi sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin kurumsal ve yönetimsel becerilerinin geliştirilmesi, kaynak, hammadde ve işgücü verimliliğinin artırılması, yeşil dönüşüm için hazırlık yapılması amacıyla Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan 2023 yılı Teknik Destek Programı Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan bir toplantı ile oda üyelerine tanıtıldı. İşletmelerin toplam verimliliğinin yalın üretim teknikleri ile artırılması, Üretimde enerji verimliliğinin sağlanması ve İşletmelerin bilanço riski yönetimi becerilerinin geliştirilmesi amaçlarına yönelik programın detayları hakkında kapsamlı bilgilerin verildiği toplantıda teknik destekten faydalanmak için izlenmesi gereken yollar hakkında da bilgi verildi.

 

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı’nın da katıldığı toplantıda imalat sanayiinde faaliyet gösteren firmaların temsilcilerine 2 milyon 500 bin TL bütçeli, firma başına 200 bin TL azami destek tutarlı programın öncelikleri, faaliyet uygunluğu, destek süresi, başvuru dönemleri, kapsam dahilindeki danışmanlık faaliyetleri ve başvuru işlemleri anlatıldı. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumda özellikle imalat sektörünün desteklenmesi gerektiğinin altını çizen TSO Başkanı Ahmet Varlı, açıklanan bu teknik destek programından gerekli şartları taşıyan tüm üyelerin faydalanmaları gerektiğini söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız