Tekmelerini şehitler için savurdular

Tekmelerini şehitler için savurdular

TAEKWANDOCULAR 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN RİNGE ÇIKTI

TAEKWANDOCULAR 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN RİNGE ÇIKTI

Tekmelerini şehitler için savurdular

Taekwondo İl Temsilciliğinin 2016 faaliyet programında yer alan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri 3. Ulusal Taekwondo Festivali 30 Aralık 2016 ? 01 Ocak 2017 tarihleri arasında 17 Ağustos Spor Salonunda yapıldı.

KUR´AN-I KERİM OKUNDU

Açılış töreni 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve tüm şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kırıkkale´de Taekwondo sporunu halkımıza tanıtıp, gelişip yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri 3. Ulusal Taekwondo Festivali Minikler, Yıldızlar ve Gençler olarak 3 kategoride düzenlendi. Müsabaka İstanbul, Ankara, Kırşehir, Niğde, Aksaray, Kırıkkale, Tokat, Ordu, Aydın ve Nevşehir olmak üzere 10 il 37 kulüp 300 sporcu içerisinde Milli Takım, Avrupa ve Dünya dereceleri olan sporcularında katılımıyla gerçekleşti.

SPOR BAŞARI GETİRİR

Milli Takım, Avrupa ve Dünya dereceleri olan sporculara Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından altın takdim edildi. Müsabakalar Şilt takdimi, kupa ve madalya töreni ile sona erdi.Kupa töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, ?İlimizde bu yıl 3.sü düzenlenen Taekwondo Festivali 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına Unutmayacağız, Unutturmayacağız sloganı ile 10 ilden 300 sporcunun katılımı ile centilmenlik içinde gerçekleştirilen müsabakalara hava muhalefetine rağmen katılan sporcularımızın herhangi bir sakatlık yaşamadan müsabakaları tamamlamasından dolayı mutluyuz? dedi.

GELECEĞİN YILDIZLARI

Ünlü konuşmasının devamında, ? Başta İl Temsilcimiz, antrenörlerimiz ve geleceğin yıldızları olan sporcularımıza teşekkürlerimi bir borç bilirim. Gelenek haline gelen Taekwondo müsabakalarının önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Bu müsabakalar aracılığı ile buralardan sporcularımızı Milli Takımımıza göndermek amacındayız? dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ