Tekin “Yapamaz diyorlardı yaptık”

Tekin  “Yapamaz diyorlardı yaptık”

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ilçede Belediye olarak yapılan bazı çalışmalar konusunda bilgiler verdi.

BAZI ÇALIŞMALARI ANLATTI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin ilçede Belediye olarak yapılan bazı çalışmalar konusunda bilgiler verdi. Seçim öncesi ve seçim sonrasında kimilerinin “yapamaz” ya da “yapmaz” denilen çalışmaları söz verildiği gibi yaptıklarını söyleyen Başkan Tekin, bunun gururunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Tekin, “Bizim için bazı kesimler yapmaz veya yapamaz diyorlardı bir çok çalışmayı. Ama Allah’a hamd olsun yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Seçim öncesi söz verdik ve sözlerimizi de yerine getirdik. Çok şükür bu anlamda gururluyuz” dedi.

‘YAPAMAZ DENİLENLERİ YAPTIK’

Çalışmalardan bazı örnekler veren Başkan Tekin, “15 yıldır ilçeye söz verilen ancak yapılmayan, bizim için de “yapamaz” denilen camiyi biz yaptık ve ibadete açtık. Mesela 15 kilometre sıcak asfalt attık. İlçe meydanına 5700 m2 devasa 15 Temmuz Meydanını biz yaptık. ‘TOKİ gelmez, getiremez’ diyorlardı, biz yaptık. 18 yıldır açılamayan çevre yolunu ‘açamaz’ diyorlardı, biz açtık” dedi.

CAMİ ÇALIŞMASI

Yapımı tamamlanan ve ibadete açılan cami ile ilgili bazı detayları paylaşan Başkan Tekin, “Caminin mimarisini Mimar Dilara ÇİMEN ücretsiz olarak çizdi. 2700 m2 alan üzerine 432 m2 inşaat alanı var. 600 kişilik cami oldu. Cami altında misafirhane, derslik gibi kullanılabilecek ekstra yapılar mevcut. Toki yapıldığından beri bu bölgede cami yoktu. Ezan sesi dahi duyulmuyordu. İlk önce hoparlör kurularak belediye tarafından ezan sesi bölgeye verilmiş oldu. Alanda özel taş kaplama kullanıldı” açıklamasında bulundu.

İLÇE MEYDANI ÇALIŞMASI

İlçe meydanında yapılan çalışma konusunda da bilgi veren Başkan Tekin, “15 Temmuz Şehitler Meydanı yapıldı. Alan 5700 m2 olarak yapılırken, proje maliyeti 1,316,297,00 TL olarak belirlendi. Daha önce etkinlikler için yeterli alan yok iken meydanda etkinlikler yapılabilir halde şu anda. Ayrıca kamelyalarda keyifli vakit geçirme yeri oldu Bahşılılar için. Kamelyalar belediye bünyesinde imal edilerek maliyet minimuma düşürüldü” dedi.

TOKİ ÇALIŞMASI

Bölgedeki TOKİ çalışmasıyla ilgili de açıklama yapan Başkan Tekin, “TOKİ marifeti ile 210 konut yapılıyor. Altı kayalık olan ve rakımı 830 olan bölgeye kuruluyor, bütün Kırıkkale manzarada görünüyor. Binalar ev sahiplerinin oturup çay içebileceği geniş balkonlu olarak yapılıyor. Konut harici 1 cami, 3 dükkan, 1 yaşam merkezi projede yer alıyor” bilgisi verdi. 

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

Başkan Tekin, çalışmaların geneli ile ilgili açıklamasında, “Bize seçim öncesinde ve sonrasında bir çok şey söylediler. “Yapmaz” veya “yapamaz” dediler. Ama biz söz verdiğimiz gibi bir çok şeyi yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu anlamda gururluyuz. Biz bu ilçeyi ilçe sakinlerimizin ihtiyaçlarına göre onların talepleri doğrultusunda yöneteceğimizi söylemiştik. Öyle de yapıyoruz. İlçemizin yaşam kalitesini artırmak için gayret gösteriyoruz. Böyle de olmaya devam edeceğiz” dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız