Tekin: ?Provokasyonlara gelmeyelim?

Tekin: ?Provokasyonlara gelmeyelim?

Son günlerde, başta Erzurum Atatürk Üniversitesi olmak üzere birçok üniversitede başlayan provokatif eylemlerle Ülkücü Gençlerin sokaklara çekilmek istendiğini vurgulayan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırıkkale İl Başkanı Abdullah Tuğrul Tekin, ?Bu

?ÜLKÜCÜ CAMİAYI RAHATSIZ ETMEKTEDİR?

Yaptığı basın açıklamasında ortaya konulmaya çalışılan oyuna dikkat çeken Tekin, sözlerine şöyle devam etti: ?Bilindiği gibi son günlerde bazı üniversitelerde yaşanan ve medyada ?Karşıt görüş çatışması? olarak nitelendirilen, aslında ÜLKÜCÜ-MİLLİYETÇİ TÜRK gençliği ile bölücü terör örgütü sempatizanları arasında yaşanan bu gergin ortam her kesimi rahatsız ettiği kadar ÜLKÜCÜ camiayı da fevkalade rahatsız etmektedir.

?BİRBİRİMİZE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR?

Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak yaşanan olaylardan duymuş olduğumuz rahatsızlığı dile getirmek isteriz. Türkiye, gençlik eksenli bu tür olaylara daha önce de şahit olmuştur. Geçmişte bu tür olayların adına Sağcı-Solcu, Alevi- Sünni çatışması denilmiştir. Bir takım iç ve dış mihrakların, gençliğin millî duygularını suiistimal ederek bu tür çatışmaların içine çektiğini ve birçok gencimizin de bu yüzden can verdiğini, zindanlara düştüğünü ve tarifi mümkün olmayan acılar yaşadığını hepimiz biliyoruz.

?ÜLKÜCÜLER BU ÜLKENİN TEMİNATIDIR?

80 öncesinde ve sonrasında binlerce gencini şehit vermiş ve başı her zaman dik olmuş bir davanın temsilcileri olarak bu tür oyunlara gelmeyeceğimizi belirtmek isteriz. Ülkücüler bu ülkenin teminatıdır. Gerektiğinde bu Vatan, bu Bayrak, bu Devlet ve aziz milletimiz için canını vermiş olan Ülkücüler, hiç şüphesiz yine anadan, yardan ve serden geçerek naçizane bedenlerini mukaddes saydığı değerler uğruna feda etmeye hazırdırlar. Ancak, bu tür provokatif eylemler bin yıldır bu topraklarda birlikte yaşamış, et ve tırnak misali birbirine geçmiş ruhları yıldırmaya muvaffak olamayacaklardır!

?İMRALI CANİSİN TAVİZLER VERİLDİ?

Üniversitelerde yaşanan bu durumun  sorumlusu hiç şüphesiz AKP hükümetidir...

Sayın başbakanın ve kurmaylarının ?Çok güzel şeyler olacak? diyerek ortaya attıkları ?kürt açılımı? fikri ne yazık ki ülkeyi sonu gelmez bir uçuruma sürüklemektedir. Soruyoruz? Sözde açılım türküleriyle ülkeyi otuz altı kimlikte ayrıştıran AKP zihniyeti bu yaşananların yükünü nasıl taşımayı düşünüyor? Gençlerimizin canı yanarsa bunun vebalini nasıl ödemeyi düşünüyor? Bir takım tavizler  vererek İmralı canisini sevenlerin elini güçlendirmiş olan AKP hükümeti bu gidişata nasıl dur demeyi planlıyor??

?KİMSE TÜRK MİLLETİNİN SABRINI ZORLAMASIN!..?

?Kimse Türk milletinin sabrını zorlamasın!..? diyen Tekin, ?Türk milletini birbirinden ayrıştırma operasyonu başarısızlık çerçevesine hapsolmaya mahkumdur!.. Ancak şu da çok iyi bilinmeli ki, Kırıkkale Ülkü Ocakları bireyleri olarak ÜLKÜCÜ-TÜRK gençliğini bu denli tehlike tuzaklarının içine sokmayacağız!..? sözleriyle tepkisini dile getirdi.

BİR ELİNDE KUR?AN, BİR ELİNDE BİLGİSAYAR

Geçmişten alınan derslerle, Ülkücü Gençliğin, birlikteliğimizi bozmaya çalışanların karşısında bir nefer ve bir nefes olarak bir ve beraber duracağını kaydeden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırıkkale İl Başkanı Abdullah Tuğrul Tekin, ?ÜLKÜCÜ TÜRK GENÇLİĞİ olarak, Rahmetli Başbuğumuzun bizlere her zaman telkin ettiği üzere, bir elimizde Kur?an, bir elimizde bilgisayar, ülkemizi ve milletimizi yüceltme yolunda ilim için, bilim için çalışacağız!.. Vatanımızın huzuru ve refahı için dün ne yaptıysak bugün de onu yapacağız!.. Üniversiteli, arkadaşlarımızın da her türlü provokasyon karşısında tavrı bu olacaktır!. Üzerinde ?beş bin şehidin? hakkı olan bir davanın temsilcileri olarak, bu tür eylemlerin son bulmasını, güvenlik güçlerimizin gerekli müdahalelerde bulunmasını ve bu konuda geç kalınmamasını YÜCE TÜRK MİLLETİ önünde temenni ederiz. Yüce Allah Türk`ü korusun ve yüceltsin! Ne mutlu Türk?üm diyene !!!? diyerek sözlerine son verdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü