Tekin "Personelimizin Kıymetini Biliyoruz"

Tekin

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, personelle bir araya geldi

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Bakım Onarım Müdürlüğü'nde çalışan personelle samimi bir yemek organizasyonunda buluştu.

PERSONELLE TOPLANTI YAPTI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, Bakım Onarım Müdürlüğü'nde çalışan personelle samimi bir yemek organizasyonunda buluştu. Başkan, belediye dışında görev yapan personelle bir araya gelerek, Belediye ve İlçe için değerli çalışmalarına teşekkür etmek, onları daha yakından tanımak ve iletişimi güçlendirmek maksadıyla bir araya geldiklerini belirtti.

TAKDİRE ŞAYAN PERSONELLER

Başkan Tekin toplantı ile ilgili açıklamada bulundu ve “Bahşılı Belediyesi olarak Bakım Onarım Müdürlüğü’nde görevli personellerimizle samimi bir yemek organizasyonunda buluştuk. Personelimizle sohbet ederek çalışmaları, İLÇEMİZ ve BELEDİYEMİZE olan katkılarına teşekkür ettik. Zaman zaman gerçekleştirdiğimiz bu tür toplantılar keyifli geçerken, personelimizle olan iletişimimizi de güçlendirmemizi de sağlıyor. Toplantılar ile personelimizi hem yakından tanıma ve hem de kendilerine özverili çalışmalarından dolayı desteklerimizi iletme imkanı sunuyor. Bahşılı Belediyesi kurum olarak, bendeniz de Başkan olarak personellerimizin değerini biliyor, güçlü bir Belediye ve güzel bir ilçe inşa etmek için aile gibi bir arada olduğumuzu belirtmek istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Bahşılı Belediyesi takdire şayan personelleri ile ilçeye güzel bir gelecek için çalışmalarını sürdürüyor” dedi.

İLETİŞİMİ GÜÇLENDİRİYOR

Belediye’den toplantıyla ilgili açıklamada, “Bahşılı Belediye Başkanı Sayın Recep Zafer Tekin, Bakım Onarım Müdürlüğü’ndeki personelimizle yemekli bir toplantıda buluştu, onların çalışmalarını takdir eden açıklamalar yaptı ve personeli yakından tanımaya çalışarak kurum ve riyaset olarak personelle iletişimi güçlendirmek amacıyla bir araya gelmeyi amaçladıklarını belirttiğini söyledi. Sayın Başkan’ın bu nazik davranışı, personelin motivasyonunu artırarak iş birliğini güçlendirmeyi hedeflemektedir. Belediye dışında çalışan işçilerimizin de katılımıyla gerçekleşen bu yemek organizasyonu, Bahşılı Belediyesi'nin bir aile gibi bir arada olduğunu hissettirme amacını taşımaktadır. Bahşılı Belediyesi olarak, personelimizin değerini biliyor ve onlarla birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmek için çalışıyoruz” bilgisi verildi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız