Tekin, herkesi Şelale Çay Bahçesi’ne davet etti

Tekin, herkesi  Şelale Çay Bahçesi’ne  davet etti

Şelale çay bahçesinin bankları yapıldı ve hizmete sunuldu, tuvaletler konuldu, etrafı kapatıldı ve güvenli hale getirildi. Şimdi ziyaretçilerini bekliyor.

Bahşılı Belediye Başkanı çay bahçesi ve park alanını ziyaret etti, burada piknik yapmaya gelenlerle görüştü ve herkesi davet etti. 

ÇAY BAHÇESİ YENİLENDİ

Kırıkkale ve ilçe halkının dinlenme alanı olan Bahşılı Şelale Aile Çay Bahçesindeki eksiklikler giderildi. Şelale Aile Çay Bahçesi, misafirlerini bekliyor. Yapılan yeni gölgelik ve bankları, tuvaletleri ve çevrelenen güvenlik telleriyle tamamen yenilenen Şelale Aile Çay Bahçesi, düzenli olarak temizleniyor. Kırıkkale halkının ihtiyaçlarına cevap verecek hale dönüştürülen bahçe için Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin’den davet geldi. 

BAŞKAN DAVETTE BULUNDU

Tekin, gönül rahatlığı ile gelinebilecek bir dinlenme yeri haline dönüştürülen, zaman zaman olta balıkçılığının da yapıldığı Şelale Parkına davetini “Tüm halkımız davetlidir” mesajı ile duyurdu. Başkan Tekin, “Halkımızın Hizmetine Açtığımız Ak Şelale Aile Çay Bahçesi misafirlerini ağırlıyor. Sıcak yaz günlerinde serinlemek ve olta balıkçılığının yapıldığı parkımız siz halkımızın emrinde” dedi. 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız