Tekin: "Gazetecilik önemli bir meslek"

Tekin:

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle basın mensuplarıyla biraraya geldi. Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Başkan Recep Zafer Tekin, ilçedeki yürüttükleri çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Tekin, Bahşılı Belediyesi olarak güzel ve akıcı şekilde Bahşılı halkı için çalıştıklarını söyledi.
 

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, ilçede asfalt çalışmalarını yürüttüklerini söyledi. 25 santimetre kalınlığında asfalt attıklarını ifade eden Tekin, sıcak asfaltın tamamlandığını belirtti. Bahşılı'da büyük bir su problemi yaşadıklarını söyleyen Tekin, 4 su kuyusu açtırarak bu sıkıntıyı çözdüklerini vurguladı. Şehit ve Gazi çocuklarını da unutmadıklarını söyleyen Tekin, "Bursa'dan aldığımız iki otobüsle her gün şehit ve gazi çocuklarımızın evlerinden alıp okullarına bırakıyoruz. Akşamda okuldan alıp evlerine bırakıyoruz''dedi. Belediyeye geldiklerinde 45 Milyon borçlarının olduğunu ifade eden Tekin, 7 Milyon 700 binin ödediklerini söyledi. Bahşılı Belediyesinin Balık Restoranı yaptığını vurgulayan Tekin, yap, işlet, devret hizmetiyle 10 yıllığına devredeceklerini söyledi. Program Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin'in gazetecilere hediyelerinin verilmesinin ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız