TEKİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

TEKİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin 31 Mart 2024 seçim çalışmalarına start verdi.

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin makamında ilçe halkı ile istişare toplantısı düzenledi. İlçenin sevilen simaları toplantıya iştirak ederek Başkan Tekin'i dinleyip istek ve önerilerini ilettiler.

EN GÜÇLÜ ADAY

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin yapılan kamuoyu yoklaması ve istişareye katılanların ifadelerine göre en güçlü aday. 2019 seçimlerinde Bahşılı'ya Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday gösterilen ve halkın teveccühü ile Başkan seçilen Tekin'in, adaylık dönemi vaatlerini yerine getirmesi bu dönemde halk nazarında tekrar seçilmesi için önemli bir etken. Yapılan istişare toplantısında Bahşılı için neler yapıldığının yanısıra neler yapılacağından da bahseden Başkan Tekin halkın istek ve önerilerini de not alarak yeni dönem için yol haritasını da oluşturmaya başladı.

TEKİN’LE NELER DEĞİŞTİ?

2019 Yerel seçimlerinden beri Bahşılı’da neler değiştiği hakkında Başkan Recep Zafer Tekin bilgi verdi. Öncelikle Belediye borçları ile alakalı başarılı bir ödeme planı ve iyi bir mali yönetim sergiledi. 43 milyon borç ile devraldığı belediyenin borçlarını ödeyen ve ödemeye devam eden Başkan Tekin, personel maaşlarını da düzenli olarak ödedi. Daha önce içeride parası biriken ve ekonomik zorluk yaşayan personelde bu durumdan memnun. TOKİ bölgesinde sadece 1 etap olarak düşünülüp yapılan altyapı ve kanalizasyon 2., 3. Ve 4. Etaplar yapılınca kaldırmadı ve kanalizasyon atıkları yollardan akıyor bina bodrum katlarında birikiyordu. Geldiği ilk yıl bu sorunu çözen Başkan Tekin TOKİ halkından takdir topladı. Sular akmıyordu, yeterli kaynak olmaması ve hatta altyapı eksikliği nedeniyle sık sık sular kesiliyor ve günlerce gelmiyordu. Göreve geldiğinde bu sorunu da Başkan Tekin, kuyular açarak altyapı yenileyerek çözdü. Başkan Tekin girişimleri ile, askıda bekleyen ve bir türlü yapılamayan çevre yolu projesi hızla hayata geçirildi ve şehir içi trafik rahatladı. Irmak kenarı kötü koku nedeniyle vatandaşları ve gelen misafirleri rahatsız ediyordu, ak şelale projesi ile su seviyesi yükseltilmesi ile bu sorunu da Recep Zafer Tekin çözdü. Bu ve bunun gibi birçok sorunu çözen Başkan halktan takdir topladı.

YOLA DEVAM DEDİLER

İstişare toplantısında yaptıklarını ve yapacakları anlatan Başkan Tekin’e toplantıya katılanlar , memnuniyetlerini belirterek “DURMAK YOK, YOLA DEVAM” dediler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız