TEKİN "BU YOLDA KAYBETMEK YOK"

TEKİN

Siyasi partilerde Milletvekilliği Aday Adaylığı başvuruları sona ererken AK Parti’de aday adaylığını son açıklayan isim İş Adamı Ergün Tekin oldu.

Ak Partiİl Başkanlığında aday adaylığı duyurusunu yapan Tekin, Kırıkkale’ye ve Kırıkkale halkına hizmet etmek için yeni bir yolculuğa başladığını ifade etti.  

Siyasi partilerde Milletvekilliği Aday Adaylığı başvuruları sona ererken AK Parti’de aday adaylığını son açıklayan isim İş Adamı Ergün Tekin oldu. İl Başkanlığına gelerek aday  adaylığı başvurusunu tamamlayan Ergün Tekin’in başvuru Siyasi Hukuki İşler Başkanı Bahadır Kılıç tarafından kabul edildi. Kırıkkale’ye ve Kırıkkale halkına hizmet etmek için yeni bir yolculuğa başladığını ifade eden Tekin, “Geçmiş dönemde Kırıkkale’de hep ilkleri gerçekleştiren isim olduk. Yaptığımız bir çok yatırımla, Kırıkkale’nin gelişimine katkın sağladık. Bugünden sonra da yine Kırıkkale’nin gelişimine katkı sağlamak adına bu hizmet yarışına talip olduk. Kırıkkale bizim evladımız gibi. Onun için ne yapsak yeterli bulmuyoruz” dedi.

Kırıkkale’ye gelen Roketsan ve Jandarma Yatırım Alanının Kırıkkale için çok büyük bir adım olduğunun altını çizen Tekin “Kırıkkale’ye bundan sonra daha fazla özel teşebbüs gelmesi gerek. Bu konuda bizlerde elimizi taşın altına koymaya hazırız. Büyük bir yola çıktığımızın farkındayız. Bu sebeple heyecanlıyız. Kırıkkale’ye ve hemşerilerimize hizmet etmek için bu heyecanımızı sahada kullanmak istiyoruz. Biz bütün enerjimizi Kırıkkale’ye harcamak için bu hizmet yarışına talip oluyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletine olan hizmet aşkıyla, bizde bu aşka milletimizle yaşamaya talip oluyoruz. Bu yolda kaybetmek yok” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız